Pełna wazelina.
Proponuję od czasu do czasu spojrzeć na rekordy zawodników, z kim i gdzie się bili a potem szafować werdyktami, na temat kto najlepszy itd.
Nie bądź aż tak szorstki dla kolegi
Napisano Ponad rok temu
Pełna wazelina.
Proponuję od czasu do czasu spojrzeć na rekordy zawodników, z kim i gdzie się bili a potem szafować werdyktami, na temat kto najlepszy itd.
Napisano Ponad rok temu
ahahahahaha juz głebiej sie w dupę nie dalo wejsc co...MARCIN DUDEK - to wiadome. Niestety teraz juz nie walczy co nie zmienia faktu ,iż jest najlepszy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja widziałem? Też nie. 8)Ja ich nie widziałem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zawsze się moze "przekwalifikować"Nastula ofc;];]
Radek Turek to raczej nie zawodnik mma
Napisano Ponad rok temu
ahahahahaha juz głebiej sie w dupę nie dalo wejsc co...MARCIN DUDEK - to wiadome. Niestety teraz juz nie walczy co nie zmienia faktu ,iż jest najlepszy.
Nastula jako jedyny walczy w Pride wiec to zrozumiale ze on jest najlepszy a wszelkie porownania sa bez sensu bo nie ma zadnych kryteriow oceny efektywnosci takiego zawodnika, nawet bilans tu nie wiele pomaga bo przeciwnik przeciwnikowi nie rowny.
Napisano Ponad rok temu
Nastula ofc;];]
Radek Turek to raczej nie zawodnik mma
Napisano Ponad rok temu
To ze Dudu to twoj trener tez nie znaczy ze jest najlepszy (nic mu nie ujmujac) no chyba ze dla ciebie wazeliniarzu :wink: a teraz zastanów sie jakie masz kryteria oceny techniki zawodnika i jego zwyciestw - nie masz żadnych wiec wszelkie porównania sa psu na bude.to ze walczy w pride nie oznacza ze jest najlepszy
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu