I mam pytanie związane właśnie z tym czy jest taka możliwość zrobienia tatuaża na okres oko 1roku

Napisano Ponad rok temu
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie nie chcę sobie robić tatuaża na dożywocie tylko tak na ponad 1rok.
I mam pytanie związane właśnie z tym czy jest taka możliwość zrobienia tatuaża na okres oko 1roku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.
Napisano Ponad rok temu
No właśnie biotatuaż co o nim sądzicie?
Henna odpada
Na całe życie nie chcę z tego względu iż sądzę, że za młodu to fajnie ale gdy się starzejemy kg rosną, zmarszczki się pojawiają to już nie za ciekawie to wygląda
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiesz jednemu przeszkadza drugiemu nie.
Mi akurat trochę by wadził.
A jeszcze do tego jak ja chcę zrobić cmentarzysko na plecach
Napisano Ponad rok temu
Ciężko ci będzie znaleźć studio gdzie robią BIO
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kiedys znalem goscia co mial chyba ten bio i co jakis czas mu z tego krew leciala...a tak poza tym to szajs,szmelc i jak chcesz sie tylko pokazac znajomym to henna albo marker wystarczy,bez obrazy ;]
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Przemyśli to i zrób sobie normalny , a nie jakiś wynalazki .... po roku to zapniesz że ją masz ....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
daj spokój ja bym tam nie ryzykowal, zrób sobie normalny a za kilka lat czy na starosc przeciez sobie mozesz usunac. Nowoczesne techniki usówania tatuazu pozwalaja na jego calkowite wyeliminowanie, nie ma po nim ani sladu. Niestety proces trwa dosc długo ale potem naprawde nie ma sladu po tatuazu.
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
czy to jest dobra dieta dla mnie??? |
Dieta |
|
![]()
|
||
jestem po treningu adaptacujnym i co dalej .... |
Trening dla początkujących |
|
![]()
|
||
Bio Tech Creatine Ethyl Ester 300gBio Tech Creatine Ethyl Ester jest obecnie najbardziej zaawansowaną... |
Odżywki i Suplementy |
|
![]()
|
||
Jest coś lepszego z węgli od Mass XXL Trecka ? |
Odżywki i Suplementy |
|
![]()
|
||
![]() Pół roku kalisteniki do oceny![]() |