Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kolor gi

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
17 odpowiedzi w tym temacie

budo_rafal6025
  • Użytkownik
  • 1 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Kolor gi
Sorry jeśli temat się powtarza ale jestem tu nowy. Mam proste pytanie co sądzicie o gi koloru czerwonego? Bo zauważyłem że bardzo mało osób w takim ćwiczy. Mi osobiście się takie bardzo podobają a zwłasza te [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
  • 0

budo_jet
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2606 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Kolor gi
Pierwszy raz takie widzę, jak ci się podoba to kup. Ja tam wolę zwykłe, białe - pod tym względem jestem tradycjonalistą :) (z resztą kolorowe są chyba trochę droższe od białych).

edit: jesteś tu nowy - patrzę - dołączył 27 kwietnia 2005 - faktycznie, tylko niecałe dwa lata :wink: .
  • 0

budo_azizawduanal
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 231 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Taekwondo

Napisano Ponad rok temu

Fajne, troche przypomina moją pidżame ale ogólnie ok :)
  • 0

budo_kocyk
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 996 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

wszystko fajnie u nas, ale jesli planujesz zawody poza granicami kraju moga Cie nie dopuscic do walk, bo regulaminowo gi moze byc koloru bialego lub niebieskiego.
  • 0

budo_stando
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1196 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:JJ

Napisano Ponad rok temu

wszystko fajnie u nas, ale jesli planujesz zawody poza granicami kraju moga Cie nie dopuscic do walk, bo regulaminowo gi moze byc koloru bialego lub niebieskiego.

wiem że tak jest, ale czemu ? ;(
  • 0

budo_kocyk
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 996 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

szczerze nie mam pojecia. ktos, moze madrzejszy, a na pewno szybszy od producentow gi sobie tak ustalil:D z jakich przyczyn nie wiem
  • 0

budo_jet
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2606 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No myślę, że jakby ktoś na zawody bjj przyszedł w różowym gi w kwiatki i słoniki, podważyłoby to nieco powagę takiej imprezy :wink: . A producenci wypuszczą cokolwiek im kasę przyniesie.
  • 0

budo_kubunio
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 169 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

No myślę, że jakby ktoś na zawody bjj przyszedł w różowym gi w kwiatki i słoniki, podważyłoby to nieco powagę takiej imprezy :wink:

dziewczyny w takich cwicza i startuja i jakos nie wydaje mi sie zeby tym samym podwazaly powage imprezy (bo w zasadzie to o jakiej imprezie mowimy? to nie jest pogrzeb czy egzamin tylko zawody)
  • 0

budo_eftestad
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 472 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ/MMA

Napisano Ponad rok temu

w polsce ktos sobie wymyslil ze beda dopuszczac tylko 3 kolory Gi czarne biale i niebieskie, a na swiecie dopuszczaja juz wszystkie aa no i np na swiecie wolno w kazdych zawodach miec rasha albo obcisla koszulke pod gi :) w polsce NIE :) hehehe
  • 0

budo_dark_man_x
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 185 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a ja sie podepne pod tematy zeby nie robic nowego. mam pytanko kto zamawia rzeczy z zagranicy z jakies dobrej strony bo ja proboje ale mi cos nie chca przyslac i BÓG wie o co im chodzi jak ma ktos jakas rade albo bendzie robil zamowinie to prosze o jakis kontakt POZDRO
  • 0

budo_piotr z.
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 340 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

tydzień temu, na Essex Open (Mestre Gomes Cup) startował koleś w czarnym gi, zakazane było tylko mieszanie kolorów (inna bluza, inne spodnie)

a może takie? :) jak dla mnie bomba!

Dołączona grafika

PS. "Approved by the International Brazilian Jiu Jitsu Federation for use in competition."

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
  • 0

budo_piotr z.
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 340 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

polecam również :arrow: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (mam nadzieję że ten link nie podpada pod regulamin :cry: ) :D
  • 0

budo_campo
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 905 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

w polsce ktos sobie wymyslil ze beda dopuszczac tylko 3 kolory Gi czarne biale i niebieskie, a na swiecie dopuszczaja juz wszystkie aa no i np na swiecie wolno w kazdych zawodach miec rasha albo obcisla koszulke pod gi :) w polsce NIE :) hehehe

Oficjalnie nie można, nieoficjalnie prawie na każdych zawodach znajdzie się ktoś, kto łamie ten konwenans i pod szmatą ma shirta :)
  • 0

budo_ert
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 387 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

najfajniejsze gi jakiekolwiek do tej pory uszyto. zwlaszcza w wersji czarnej. niestetu cena zaporowa od 200do 230$

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
  • 0

budo_saszka
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 104 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ja mam czerwoną szmatę i poza tym że oczywiście jest szybsza od zielonej :) (jak w tym kawale o rowerach) to ma tylko jedną wadę - widać brud :) .Poza tym normalnie.
  • 0

budo_bednarz88
  • Użytkownik
  • 8 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ja mam narazie bialą Judoge, ale planuje kupic niebieską. Spodobaly mi się niebieskie szmaty nie ma co ukrywać. a co do czerwonego to.. eheh kwestia gustu ;) Ja bym takiej nie wlożył.
  • 0

budo_saszka
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 104 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mi tam ładnie w czerwonym :) . No jak już się "ubierę" i obi zawiążę to jak najprawdziwszy "miszczo" wyglądam na treningu :) :) :) :)
  • 0

budo_tigeru
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 326 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mi tam ładnie w czerwonym :) . No jak już się "ubierę" i obi zawiążę to jak najprawdziwszy "miszczo" wyglądam na treningu :) :) :) :)

Dołączona grafika

:) :):):)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024 : 2025