Kolor gi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
edit: jesteś tu nowy - patrzę - dołączył 27 kwietnia 2005 - faktycznie, tylko niecałe dwa lata :wink: .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wszystko fajnie u nas, ale jesli planujesz zawody poza granicami kraju moga Cie nie dopuscic do walk, bo regulaminowo gi moze byc koloru bialego lub niebieskiego.
wiem że tak jest, ale czemu ? ;(
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No myślę, że jakby ktoś na zawody bjj przyszedł w różowym gi w kwiatki i słoniki, podważyłoby to nieco powagę takiej imprezy :wink:
dziewczyny w takich cwicza i startuja i jakos nie wydaje mi sie zeby tym samym podwazaly powage imprezy (bo w zasadzie to o jakiej imprezie mowimy? to nie jest pogrzeb czy egzamin tylko zawody)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tydzień temu, na Essex Open (Mestre Gomes Cup) startował koleś w czarnym gi, zakazane było tylko mieszanie kolorów (inna bluza, inne spodnie)wszystko fajnie u nas, ale jesli planujesz zawody poza granicami kraju moga Cie nie dopuscic do walk, bo regulaminowo gi moze byc koloru bialego lub niebieskiego.
a może takie? jak dla mnie bomba!
PS. "Approved by the International Brazilian Jiu Jitsu Federation for use in competition."
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w polsce ktos sobie wymyslil ze beda dopuszczac tylko 3 kolory Gi czarne biale i niebieskie, a na swiecie dopuszczaja juz wszystkie aa no i np na swiecie wolno w kazdych zawodach miec rasha albo obcisla koszulke pod gi w polsce NIE hehehe
Oficjalnie nie można, nieoficjalnie prawie na każdych zawodach znajdzie się ktoś, kto łamie ten konwenans i pod szmatą ma shirta
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mi tam ładnie w czerwonym . No jak już się "ubierę" i obi zawiążę to jak najprawdziwszy "miszczo" wyglądam na treningu
:)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mistrzostwa Niemiec BJJ
- Ponad rok temu
-
The Essence Of Judo - troche historii
- Ponad rok temu
-
VALE TUDO BJJ SW prywatnie