MT Poznań
Napisano Ponad rok temu
Aha i czy ktos z was moze tam trenuje i mogl by ccos powiedziec wiecej od siebie?
Z gory dzieki.
Pozdrawiam, Michał
Napisano Ponad rok temu
Zastanów sie przez chwile. Klub to biznes a ty jestes potencjalnym klientem. Co ma trener za interes z tego ze obija cie na pierwszym treningu i pojdziesz w pizdu zamiast zostawiac u niego szmal? Od pierwszego treningu do pierwszego sparingu jeszcze dluga droga a wazac 51 kg postawilbym przed rozpoczaciem sparingów na nabranie masy. Znam kolesia ktory sie osral i zrezygnowal z MT chyba ani razu nie sparujac bo wazy 65 przy 180 ale to dla ciebie zaden wzór wiec jak znajdziesz tam tak z max 10 kg ciezszych (ludzi o swojej wadze raczej nie znajdziesz) to nie powinno byc problemow z lekkkimi sparingami - ja od 10 kg lzejszego dostawalem wpierdol wiec glowa do góry bo do odwaznych swiat nalezyczy nic mi sie nie stanie na pierwszym treningu z waga 51 kg i 175 wzrostu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trochę mało ważysz, ćwiczysz coś? W każdym razie na pierwszym treningu na pewno nic się nie stanie a jeśli chodzi o sparringi to zazwyczaj nie są one na 100% (chyba że tak ustalisz z kolegą :wink: ) więc luz.czy nic mi sie nie stanie na pierwszym treningu z waga 51 kg i 175 wzrostu.
Zapomniałem dodać że mój kumpel ćwiczył chyba na sobolewskiego i mówił że poziom jest ok, ale odszedł bo podobno trener chciał od niego wyciągnąć kasę dwa razy za ten sam miesiąc, ale to tylko pogłoski :wink: .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja tez cwicze MT - powinienes podziekowac za rady i dobre slowa a nie wybrzydzac i marudzic. Przy jedzeniu pewnie tez tak marudzisz i dlatego tak malo wazysz.no wlasnie chcialem zeby siektos wypowiedzial kto ccwiczy mt a
Napisano Ponad rok temu
P.S. ew. możesz poradzić się lekarza albo dietetyka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przy jedzeniu pewnie tez tak marudzisz i dlatego tak malo wazysz.
Mate jest ze Szczecina. A w Szczecinie są niezłe kozaki.no sry za moje fochy ale masz przy avku napisane bjj/mma :-)
Napisano Ponad rok temu
ja tez cwicze MT - powinienes podziekowac za rady i dobre slowa a nie wybrzydzac i marudzic. Przy jedzeniu pewnie tez tak marudzisz i dlatego tak malo wazysz.no wlasnie chcialem zeby siektos wypowiedzial kto ccwiczy mt a
heheheheheheehehhe mistrz :wink: Od 2 dni siedzisz przed komputerem, czekasz az ci ktos odpisze i sie zastanawiasz czy isc na trneing czy nie? IDz i juz. Wazysz malo, jak zaczniesz trenowac bedziesz wazyl coraz wiecej.
Tu naprawde nie ma nad czym myslec...
Napisano Ponad rok temu
Sorry, nie mogłem się powstrzymać :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rękawice sparingowe
- Ponad rok temu
-
Kickboxing