SEMINARIUM MUAYTHAI W WARSZAWIE
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
O to, to. Właśnie tego w PZKB bardzo brakuje ostatnio...
:wink:
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Nie jest jeszcze moze doskonale, ale obecnie mozna ze strony wiele sie dowiedziec. zreszta wszystkie info jak umieszczam sciagam z niej. Zreszta imprez w związku jest o wiele wiecej. Mysle, ze to powinienes zaowazac.
A odchodzac od tematu. Pochwal sie jak tam twoi zawodnicy na MŚ?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A dodatkowo zaczynamy coraz lepiej i sprawniej współpracować ze związkiem, więc naprawdę my też się staramy, żeby było lepiej w polskim k-b
Napisano Ponad rok temu
Co do klęski urodzaju w imprezach, ja bardzo sie cieszę, że odbywa sie ich sporo, ale miło byłoby, gdyby ktoś je najpierw troche poplanował jakoś, bo nie wiem dlaczego - mam wrażenie, że trochę na chybcika sa robione, na zasadzie "kto się za co złapie akurat". MP light seniorów (gdzie również juniorzy mogli startować) tydzień przed MŚ juniorów. PP juniorów i MP semi seniorów (znowu z możliwym udziałem juniorów) tydzień po MŚ juniorów, a info o terminie zamieszczone na dwa tygodnie przed imprezą (która w ub. roku, jak pamiętam, była w grudniu). Wiem, że trenujący sztuki walki powinni być zawsze gotowi, ale to chyba drobna przesada... Podobnie dziwi mnie zamieszczanie informacji o seminarium na parę dni przed jego zorganizowaniem - szkoda, bo wystarczy popatrzeć, ile ludzi było swego czasu na seminarium z płk. Amnatem, rozreklamowanym odpowiednio wcześniej.
Dlatego - doceniam to, co jest, ale mimo to będę prosił o jeszcze, w naszym wspólnym interesie.
A co do drugiego pytania - Iwona wywalczyła brąz w light-contact, Michał przegrał w light ćwierćfinał z późniejszym mistrzem świata. Jak dla nas - to ogromny sukces, zwłaszcza patrząc na tryb przygotowań, na jaki moglismy sobie pozwolić, oraz na fakt, że tak do końca byliśmy pewni wyjazdu jakiś tydzień przed nim.
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
- niestety imprezy juniorow bede się nakładały często z seniorami, gdyż w ciągu roku imprez międzynarodowch jest przynajmniej kilkanaście. Do marca odbywają sie kwalifikacje. Pamiętaj ze u Nas w seniorach jest 5 podstawowych formuł walki i muszą być ułożone i one przede wszystkim nie mogą kolidować ze sobą i startami międzynarodowymi. Juniorzy w formułach niekontaktowych w seniorach mogą startować ale raczej trzeba to traktować jako start dodatkowy. Wybacz ale strat w semi tydzien w tydzien nie jest wielkim problemem.
A co do łapania imprez. Dawno nie było w Lublinie imprezy ogólnopolskiej. może zamiast odrobine krytyki zaprosisz na jakąs dobrą impreze.
Seminarium zorganizował klub Płocki przy okazji wizyty u nich tego trenera. Dlatego dosyć późno poinformowano. Ja też już nie znalazłem czasu na przyjazd ale co ... to nie uciecze
- gratulacje dla iwony.
Napisano Ponad rok temu
Co do seniorów, to rozumiem, chociaż sa też osoby, które np. kończą w danym roku wiek juniora i chciałyby powalczyć na poważnie w seniorach - ale wybacz, nadal będę uważał robienie Pucharu Polski juniorów z zaskoczenia i w tydzień od MŚ za pomyłkę. Taki mam wredny charakterek, może dlatego wszędzie za outsidera robię.
A co do imprez w Lublinie - swego czasu, przy okazji jakiegoś pospolitego ruszenia w łapaniu informacji z klubów, zgłosilismy chęć organizacji u nas ogólnopolskiej imprezy juniorów młodszych. Związek potraktował sprawę standardowo, czyli nie zniżył się do udzielenia odpowiedzi :wink: Mimo to nadal jesteśmy zainteresowani... i to mimo niespełna półtorarocznego stażu w PZKB. Robiliśmy MP w taekwondo trzy razy, iks razy turnieje regionalne (z których jeden stał się niechcący regularnym turniejem międzynarodowym), to i z imprezą kicka sobie poradzimy jakoś. Gorzej niż MP w Sułkowicach na pewno nie wypadnie.
Pozdrówka
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Faktem jest, że kibo.pl niedługo jest w sieci i w eterze - dlatego historii prawie żadnej nie mamy. Ale sprawy bieżące chyba pokrywamy dość dobrze, a patrząc na ilość newsów - aspirujemy do największego niezależnego źródła informacji o kick-boxingu w Polsce. Jeszcze trochę pracy i zobaczymy...
Wiadomo, że to PZKB decyduje o pewnych sprawach, to oni wiedzą pierwsi i albo publikują daną informację, albo nie. My, jako niezależne źródło - od nich zależymy... Komunikaty o imprezach też spływają do PZKB - dlatego w pewnych sprawach siebie nie przeskoczę. Ale staram się informować o wszystkim, co jest na stronie PZKB z najdalej kilkugodzinnym opóźnieniem + mam coraz więcej partnerów "niezależnych", więc liczbę newsów u siebie powiększam... Dzwonię do trenerów i menadżerów, proszę o informacje i wywiady - naprawdę czasem na kibo.pl jest unikalny materiał, którego nigdzie więcej nie ma.
Więc powiedz mi - nad czym teraz popracować, żeby było lepiej?
Jako redakcja kibo.pl chcemy zrobić coś dobrego i dającego lepszą jakość k-b w internecie, tylko trochę feedbacku, pomocy i czasu nam potrzeba.
Odnośnie kadry juniorów - faktem jest, że dzwoniłem do wszystkich trenerów naszej kadry, bo nie byłem pewien, kto prowadzi nasz skład i kto pojedzie - gadałem ze wszystkimi i dopytywałem, jak przygotowania i w ogóle. Byłem na chwilę na zgrupowaniu przed wyjazdem, zrobiłem parę zdjęć. Trener Andrzej Śliwa wysyłał mi sms-y (za co mu bardzo dziękuję i apeluję do kolejnych trenerów i posiadaczy informacji - taka mała sprawa, a cała Polska może się o czymś dowiedzieć szybko i sprawnie), wysłał mi też, widząc moje zaangażowanie i wczucie w ten serwis i k-b, mms-a ze zdjęciem kadry z Chorwacji. Dodatkowo nawiązałem kontakt i współpracę z organizatorami MŚ, żeby zbierać dodatkowe newsy. Więc do tej imprezy naprawdę kibo.pl się przyłożyło i mam nadzieje, że to ludzie docenią
A do następnym imprez też już się szykujemy. Współpracujemy już z PZKB i postaramy się połączyć siły w niektórych obszarach, żeby usprawnić działanie wszystkiego. Cały czas też ogłaszam się, reklamuję i zapraszam do współpracy trenerów i zawodników - bez ich współpracy nie uda się szybko rozwinąć, ale konsekwentnie dążymy do celu...
pozdro!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może by tak zmniejszyć ilość podstawowych formuł... do powiedzmy... 4.... u Nas w seniorach jest 5 podstawowych formuł walki i muszą być ułożone i one przede wszystkim nie mogą kolidować ze sobą i startami międzynarodowymi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nasze umysły osiągnęły jedną jaźń.... ja tez nie jestem przkonany co do semi...
Może.... jestescie zainteresowani?
Napisano Ponad rok temu
A... to nie to morze. Może
Napisano Ponad rok temu
masz racje ja tez nie jestem przkonany co do semi
Niedobrze Ci? Masz jakiś problem z semi?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
samozwańczo?
- Ponad rok temu
-
LIGA MUAYTHAI - WARSZAWA 01.10.2006
- Ponad rok temu
-
GALA KICKBOXINGU W TORUNIU - RELACJA