Olimpiada i BJJ
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
curling w porównaniu do BJJ chwyta ze serce i trzyma na maxa w napięciu 8)
Napisano Ponad rok temu
jedno z najpiekniejszych zdan jakie w zyciu slyszalemcurling w porównaniu do BJJ chwyta ze serce i trzyma na maxa w napięciu 8)
Napisano Ponad rok temu
pozdro
LB
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poza niewielkimi wyjątkami BJJ się nie da oglądać.
curling w porównaniu do BJJ chwyta ze serce i trzyma na maxa w napięciu 8)
To nie jest śmieszne z nudów kiedyś zacząłem oglądać i siedziałem tak z godzinę bo ciekawe było :twisted:
Napisano Ponad rok temu
mialem to samo. wkrecilem sie strasznie, fajne bylo (mowimy o curlingu, prawda? bo przeciez nie o bjj )To nie jest śmieszne z nudów kiedyś zacząłem oglądać i siedziałem tak z godzinę bo ciekawe było :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ponoc maja takie plany, zeby wszystko wymieszac... wiesz, zeby widowiskowo było. Byloby miluchno jakbysmy mieli Kadre Narodową MMAdoszedlem do wniosku ze powinni te wszystkie sporty walki do jednego worka i niech robia MMA jak to bylo kiedys w starozytnosci:) MAM DOWNA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a teraz patrzcie co sie porobilo:D:D
pzdr
Napisano Ponad rok temu
mpowiealnie teg osamego sportu jest bezcelowe sa juz zapasy, judo, dojdzie jeszcze bjj??
pzdr
ze co?? BJJ jest takie samo jak inne sporty?? chcesz tu burze wywolac?? ale pewnie chodzi Ci ze dla zwyklego widza pod wzgledem wizualnym jest ono malo odstajaca forma rywalizacji tak? Valduś moze i troche masz racji ale nadal nie ma na IO futbolu amerykanskiego, dartu i innych sportow w ktorych USA macza duuuuze sianko!! dla mnie powinni dodac tam WOLNA AMERYKANKE:P i to najlepiej dla obu plci. juz widze jak na 60kg japonke spada 100kg rosjanka:P hehe pozdro chlopaki(i dziewczeta)
Napisano Ponad rok temu
Fifa nie odda piłki innej organizacji bo straciła by swoje wpływy, profity itp.Valduś jeśli Twoja teoria byłaby trafna, to widzielibyśmy już dawno na IO normalny turniej w piłkę nożna a nie jakieś juniorskie zawody
Napisano Ponad rok temu
Sorry, ale dla kogoś, kto nie ma pojęcia o sportach walki to BJJ niczym się nie różni od parteru Judo. Zresztą parter w judo został ostatnio „okrojony” - szybciej przerywa się walkę w parterze - bo to nie jest ciekawe dla przeciętnego zjadacza chleba.
ze co?? BJJ jest takie samo jak inne sporty??mpowiealnie teg osamego sportu jest bezcelowe sa juz zapasy, judo, dojdzie jeszcze bjj??
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BJJ w polsce
- Ponad rok temu
-
LUTADORES OPOLE - nowy nabór
- Ponad rok temu
-
Fight Club Łódź - nabór do grupy początkującej BJJ i MMA