Ponad MMA
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem BARDZO FAJNA dziewczyna na zdjeciu. A jak się kolegom podoba? MMA to jednak nie wszystko w życiu...
Napisano Ponad rok temu
A tak serio to fajna, ale wole brunetki
Napisano Ponad rok temu
jakoś nie kleje o co chodzi z tą dziewczyną :?Moim zdaniem BARDZO FAJNA dziewczyna na zdjeciu.
Napisano Ponad rok temu
a na tym zdjęciu jest rzecz jasna laska Liddela.With Liddell's pop-star girlfriend Willa Ford joining 10 other celebrities, "The Iceman" has asked mixed martial arts fans to support Ford with votes throughout the competition. The deeper into the popular program Ford goes, Liddell told Sherdog.com, the greater the chance that footage of the UFC will be shown.
Napisano Ponad rok temu
dobra już wiem. otworzyło mi się coś innego niż trzeba wcześniej. oba posty do kasacji.jakoś nie kleje o co chodzi z tą dziewczyną
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tja może Nastule. Rozluźniłby się trochę przy kobiecie i być może zaprocentowałoby to na ringu Razz
nastula już był w tańcu z gwiazdami
Napisano Ponad rok temu
O prosze nie wiedziałem . Nie byłem nigdy fanem tegoż programu i może dlatego taki niedoinformowany jestem . W każdym razie z tą blondi zatanczyłbym najchętniej wolnego albo 2 . A następnie zapisałbym sie do niej na prywatne lekcje tancanastula już był w tańcu z gwiazdami
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MMA Warszawa - nowy nabór (jesień 2006)
- Ponad rok temu
-
Poznań - VALE TUDO -
- Ponad rok temu
-
Spoiler w Avatarze
- Ponad rok temu