LOCK AND CHOKE IV 09.09.2006 KOLONIA NIEMCY
Napisano Ponad rok temu
Kat -77kg
3. miejsce Maciej Kowalski
Kat -99kg
1. miejsce Przemo Gnat
2. miejsce Paweł Kamiński
To tyle
Pozdrawiam
Przemo
Napisano Ponad rok temu
Wszyscy trzej z WALKI GNIEZNO !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a trochę niżej:"nie było ograniczenia czasowego walki"
To chyba trochę nie teges..."Z kolei my wszyscy każdy z wygranych pojedynków skończyliśmy przed czasem."
Ale i tak gratulacje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Walczył z Wimem czy Kenem? Obydwoje są z EXIT BJJ /Belgia, gdzie miałem przyjemność przez kilka miesięcy trenować 8) To rzeczywiście doskonali zawodnicy - szczególnie Ken, który wygląda bardzo niepozornie, a w walce jest niesamowity.Maciej Kowalski np. poległ w półfinale ze znakomitym Belgiem po ok.40 minutach walki.
Dodam tylko, że obaj panowie postanowili nie walczyć przeciwko sobie w finale, za co zresztą spotkało ich trochę nieprzyjemności ze strony organizatorów. Były jakieś głupie docinki przez mikrofon o gejach, którzy nie chcą się bić :? Skąd pomysł dot. ich rzekomego homoseksualizmu? Nie wiem. Ja szanuję ich decyzję - chłopaki z EXIT nigdy nie biją się ze sobą na zawodach - to jest ich zasada i trzeba ją uszanować.
A swoją drogą gratulacje za udział i świetne wyniki
Napisano Ponad rok temu
Dodam tylko, że obaj panowie postanowili nie walczyć przeciwko sobie w finale, za co zresztą spotkało ich trochę nieprzyjemności ze strony organizatorów. Były jakieś głupie docinki przez mikrofon o gejach, którzy nie chcą się bić :? Skąd pomysł dot. ich rzekomego homoseksualizmu? Nie wiem. Ja szanuję ich decyzję - chłopaki z EXIT nigdy nie biją się ze sobą na zawodach - to jest ich zasada i trzeba ją uszanować.
szacunek szacunkiem ale decyzja conajmniej niezrozumiała. ja już nie chcieli się spinać przeciwko sobie na 100% to mogli chociaż wyjść i jakąś pokazówkę walnąć.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szacunek szacunkiem ale decyzja conajmniej niezrozumiała. ja już nie chcieli się spinać przeciwko sobie na 100% to mogli chociaż wyjść i jakąś pokazówkę walnąć.
Każdy ma prawo mieć swoją opinię Tak jak oni mieli prawo nie bić się razem. Po prostu nie walczą przeciwko sobie i tyle... A że organizatorom głupio było, że w trójkę poskładali im dwie mocne kategorie, to pozwolili sobie na głupie teksty w ich stronę.
Można być niezadowolonym z ich decyzji - przychodzisz na turniej - chcesz zobaczyć finał. Ale brak profesjonalizmu organizatorów tego typu zawodów to inna sprawa. Zachowali się jak szczeniaki i jeszcze teraz się odgrażają, że przyjadą do Antwerpii na trening i wyzamiatają wszystkich
Swoją drogą, szacunek dla Maćka - Ken to bardzo trudny przeciwnik i walka z nim na równym poziomie wymaga sporych umiejętności (inna sprawa, że Ken bije się głównie w gi)
A tu taki mały gratis
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Octagon Rybnik - nowy sezon
- Ponad rok temu
-
grappling dla dzieci i młodzików X.06 w Kobyłce
- Ponad rok temu
-