Mistrzostwa Polski BJJ
Napisano Ponad rok temu
koszulek nie wolno używać według mnie bo to utrudnia duszenia kołnierzem, rece sie plączą w koszulke.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no tak ale to chyba oczywiste ze koszulka musi byc obcisla najlepiej jak to jest rashguard, no ale nic pytanie bylo czysto z ciekawosci bo jak juz wspomnialem w moim gi mozna sobie skore zedrzec bez podkladu
A ze kogos mozesz pokaleczyc to cie juz nie interesuje? Przejedziesz takim rekawem po twarzy przeciwnika i poscierasz skore.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Klub United Gym będzie co rok organizował memoriał pod ich imionami w miesiącu październiku.
Następuje również mała zmiana co do juniorów. W przypadku gdy zawodnik jest juniorem a jego umiejętności pozwalają mu na walke w grupie seniorów , może walczyć w tej grupie. Tym samym nie może brać już udziału w grupie juniorów.(patrz reg. zawodnik startuje tylko w jednej grupie wiekowej).
Prosimy o przestrzeganie regulaminu, ponieważ nie dotrzymanie ktoregoś z punktów spowoduje dyskwalifikacje.
W przypadku braku badań lekarskich, na miejscu będzie lekarz sportowy ( koszt badania 30 zł ważne na okres 6 mc).
Zgłoszenia wysyła i podpisuje tylko kierownik ekipy , duplikat zgloszenia dostarcza na zawody z podpisem.
Zgłoszenia tylko do 1 października !!!
Napisano Ponad rok temu
Zgłoszenia tylko do 1 października !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2) Ile mam wtedy wpłacić ?? 2 x 40 zł ??
3) Jak rozumieć tą część regulaminu: "Wszelkie niesportowe zachowanie (np. niecenzuralne okrzyki), d o p i n g oraz łamanie regulaminu powoduje niezwłoczną dyskwalifikację zawodnika."
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-jasne, że nie chodzi o doping farmakologiczny ( ten jest zakazany i to wiedzą wszyscy ) , tylko o doping ( zachęcanie do walki ) typu "zabij go" , " złam mu rękę " itp, dodatkowo chodzi o mogące paść nicenzuralne i obraźliwe słowa. Czy już wiadomo o co chodzi? Jeśli o czymś zapomniałem Krystian z całą pewnością uzupełni moją wypowiedź. Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Fight Club Łódź zaprasza na treningi BJJ i MMA
- Ponad rok temu
-
ne waza katowice
- Ponad rok temu
-
Pokazy BJJ - video