Ktore gi?
Napisano Ponad rok temu
troche przejrzalem tych tematow i troche boje sie zamawiac gdzes za oceanem wiec poszukalem w naszym rodzimym kraju
i znalazlem
co powiecie o tych gi
1) [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
oraz
2) [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jak myslicie ktore moze byc lepiej wykonane? obydwie formy sa dla mnie zagadka a wiec musze poptyc tutaj pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
wiec zawsze nie trzebabylo by czekac pol roku na dowoz oraz problemy z zginieciem paczki ktore czasem sie zdazrja...
poprostu chcilem uslyszec opinnie na temat tych gi
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a Tego drugiego nie polecam bo firma lekko nadszarpnela moje zaufanie ( bluza tandeta i zdzierstwo ) wiec kimono pewnie tez nie najwzzszej jakosci
Ja miałam w ręku jedno i drugie.
Moim zdaniem c2f wykonane dokładniej
Napisy ładnie wykonane haftowane i co (moim zdaniem) ważne nie przechodzą przez nie szwy jak w przypadku 1 propozycji.
Co do tego jak są "obrendowane" to juz ocena indywidualna
Napisano Ponad rok temu
lepiej zwrocic uwage na szwy pod pachami i na biodrach bluzy (jesli wciecie na biodrach nie jest wzmocnione, albo wzmocnienie nie jest na samym brzegu mozesz byc pewien ze bedzie sie sypalo).
portki, wzmocnienie na kolanach. najlepiej jak cale kiermanki beda sztywne, wykonanne z grubego materialu. luzne portki sciagaja sie podczas walki pod kolana i przy chwycie za nogawke powoduja niemile uczucie.
Napisano Ponad rok temu
dwa glosy za trchnikalem i jeden za c2f...
hmm wlasnie chodzi mi o wykonanie...to nie ma yc zakup na miesiac a na dluzej...wiec nadal nie wiem ktore brac :?
Napisano Ponad rok temu
jak to literki niewazne :wink:
Napisano Ponad rok temu
moze nawet beda mi placic
Napisano Ponad rok temu
a Tego drugiego nie polecam bo firma lekko nadszarpnela moje zaufanie ( bluza tandeta i zdzierstwo ) wiec kimono pewnie tez nie najwzzszej jakosci
Ja miałam w ręku jedno i drugie.
Moim zdaniem c2f wykonane dokładniej
Napisy ładnie wykonane haftowane i co (moim zdaniem) ważne nie przechodzą przez nie szwy jak w przypadku 1 propozycji.
Co do tego jak są "obrendowane" to juz ocena indywidualna
No bardzo mozliwe ze kimona im wyszlo wiec to juz jak wiadomo zalezy od gustu a co do kimon zza granicy to naprawde trzeba miec szczescie zeby w miare dobrze i szybko je dostac u nas kimona zamawiaja trenerzy i wiadomo ze na pewno dotra takie jak chcemy lub przyowoza je z Brazyli pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja sam milabym z tym problemy a co dopiero szwaczka
ale moze i to jest pomysl...
nie wiem
pomoze ktos?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych