Gra UFC na Dreamcasta
Napisano Ponad rok temu
Chetnie moge sie nia z Wami podzielic i to uploadowac gdzies na yousendit albo megaupload (giera ma 250 mega plus emulator jakies 2 mega) ,tyle ze nie wiem czy nie dostane bana za wrzucanie pirackiego stuffu na forum Najlepiej niech sie wypowie moderator w tej sprawie
ps. giere dam rade uploadowac dopiero poznym wieczorem albo jutro z rana wiec prosze o cierpliwosc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
swoja droga nie wiem jaki sens ma granie w to na PC , no chyba ze ktos ma do blaszaka podlaczone dwa pady...w tej grze wrazenia z grania samemu maja sie do multiplayera tak jak masturbacja do namietnej nocy z Angeliną Jolie...
Napisano Ponad rok temu
no no dokładnie. Pat Miletich ma mnóstwo myków których nie mają inni zawodnicy. Nie pamiętam już dokładnie jak to sie wszystko robiło ale ma świetne kontry na wejscia w nogi.Wrzucaj , bo mi sie plytka zniszczyla, a tej gry prawie nie wyjmowalem z deceka
swoja droga nie wiem jaki sens ma granie w to na PC , no chyba ze ktos ma do blaszaka podlaczone dwa pady...w tej grze wrazenia z grania samemu maja sie do multiplayera tak jak masturbacja do namietnej nocy z Angeliną Jolie...
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
lista ciosow na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
probuje emulowac ja demon toolsem ale nic z tego nie wychodzi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
prosze bardzohmmm jestem jakis nie kumaty, wytlumaczcie jak odpalic ta gierke? :>
probuje emulowac ja demon toolsem ale nic z tego nie wychodzi
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rozpakujcie to wszystko ... powinniscie miec w jednym katalogu emulator a w drugim gre w pliku z rozszerzeniem cdi. Ten plik cdi podepnijcie pod daemona, pozniej uruchomcie emulator i skonfigurujcie pada , video i cala reszte.wybierzcie pozniej ten emulowany przed daemona cdrom gdzie jest podpieta gra i w menu file na emulatorze wcisnijcie start .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
"Taekwondo"
- Ponad rok temu
-
ILRAM znowu w akcji