Swoją drogą kim są ci dwaj panowie, którzy byli w narożniku Pawła oprócz Jocza i Drwala?
Cii!!!! O TYCH ludziach się nie mówi...
Napisano Ponad rok temu
Swoją drogą kim są ci dwaj panowie, którzy byli w narożniku Pawła oprócz Jocza i Drwala?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mi sie nabardziej podobal usmiech nastuli zaraz jak Drago odklepal oraz pocalunek w dlon japonki ktora mu puchal dawala. to sie panna musiala zdziwic...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tym bohaterstwem to chyba przesada zdeczka? Zapoznaj się ze znaczeniem tego słowa. Wątpie żeby nastuli stawiali pomniki i nazywali ulice jego imieniem i nazwiskiem za PRIDE. Jak ktoś się interesuje tym sportem to nie zapomni co "bohater" zrobił i wtedy to jest KIBIC lub FAN.Nastuli należało się to zwycięstwo!! Po tym jak Polscy kibice zaczeli na nim wieszać psy za to że zgodził się na uczestniczenie w formule PRIDE i wszystko przegrywa... nie rozumiem tego wszystko jest w pożądku dopuki bohaterowie przynoszą chwałe...a gdy to się kończy szybciutko zapominamy co i ile ten bohater zrobił!!!
Chyba miałeś stójkę na myśli bo parter Nastula ma dobryBoje sie troche jego pewności względem swojego parteru. Drago jest zdecydowanie stójkowym zawodnikiem, wiec Nastula mial przewage. Mam nadzieje, ze polak nie spocznie na laurach i dalej bedzie pracowal rowniez nad parterem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No ja myślałem właśnie że Nastula ma dobry parter i to jego atut w Pride. Zresztą w parterze wygrał. hmm w takim razie sorka dla Dilsvern'a za błędną poprawenie. mial na mysli parter. Nastula ma mocno sredni parter jak na potrzeby MMA.
Napisano Ponad rok temu
"Dobrze, ze trafil na goscia ktory prezentowal poziom zenujacy w stojce i w parterze."
"Wiem że Drago to nie czołówka PRIDE"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu