Walka Nastka - komentarze. Nie znasz wyniku - nie zagladaj;p
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rzeczywiście troszku był zmęczony, ale każdy po zadawaniu ciosów z taką siłą by dychał,
a były to bomby, które mogły wyprawić Drago do krainy wiecznego nokautu ...
Przede wszystkim Nastek zdał sobie sprawę, że tak naprawdę dominującą techniką jest G&P
i trzeba do tego dążyć, a dopiero w momentach jak przeciwnik będzie zaskoczony,
atakować na juji-gatame (balaszka).
Myślę, że przed walką z Yoshidą powinien poćwiczyć low-kicki z CroCopem ...
8)
Napisano Ponad rok temu
Wygral w koncu ... i za to OGROMNE GRATULACJE )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps. Nastula jakies takie dziwne ruchy ma, jakby byl ociezaly, widac to jak latal ze zlapanym Drago po ringu. Czy nie mogl go rzucić, podciać, troche schematycznie chce go polozyc na ziemie. Niech ktos mądry sie wypowie.
GRATULACE DLA PAWŁA
Napisano Ponad rok temu
Wie ktoś, który dan ma w Judo Yoshida?
Człowieku!
Yoshida to Mistrz Olimpijski i dwukrotny zwycięzca Turnieju Kano!!!
Należy w tym momencie do kategorii JEDI :wink:
Facet miał jedną z najlepszych technik uchi-mata na świecie.
Ma co najmniej 2 Dan co i tak nie ma znaczenia, bowiem za umiejętności czysto techniczne
plus walki mozesz otrzymać tylko 1 Dan czyli czarny pas.
Wszystko powyżej jest uznaniowe.
Np. działacze, trenerzy i sędziowie maja z reguły wyższy stopień od nawet wybitnych zawodników.
Judo to nie karate, tutaj danami nikogo nie pobijesz, tak jak i kolorem pasa :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie do końca. Gdy ćwiczyłem judo i miałem szpaler, to trener lał mnie czarnym pasem.Judo to nie karate, tutaj danami nikogo nie pobijesz, tak jak i kolorem pasa :twisted:
Napisano Ponad rok temu
e tam bez znaczenia jesdt kolor pasa, mnie lali i bialymi :wink: co do Nastka to zobaczylbym go w walce z Cyborgiem, ktory pokonal Cipka. Ta walka dala by odpowiedzi na pare pytan i dlatego bylaby ciekawa.Nie do końca. Gdy ćwiczyłem judo i miałem szpaler, to trener lał mnie czarnym pasem.Judo to nie karate, tutaj danami nikogo nie pobijesz, tak jak i kolorem pasa :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do Nastka to zobaczylbym go w walce z Cyborgiem, ktory pokonal Cipka. Ta walka dala by odpowiedzi na pare pytan i dlatego bylaby ciekawa.
Nie lepsza by była walka Nastka z Nakamurą ? Pewnie była by dużo ciekawsza, a mogła by odpowiedzieć na te same pytania, co nie ? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja wcale nie jestem przekonany ze poszloby mu tak latwo dlatego zobaczylbym taka walkeWg mnie walka z Cyborgiem byla by kiepskim widowiskiem, jesli Nastek ma wygrywac, to niech to trwa dluzej niz 10 sekund.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To po co mowisz, jesli nie che powiedziec ?też zauważyłem pewien problem co do mma w Polsce, ale narazie bede cicho sza tam cichosz.
Zaczales to skoncz
Napisano Ponad rok temu
Mysle ze jesli Michał wytrzymał z Cyborgiem do drugiej rundy, to Nastek dałby rade.
PS. Zwróccie uwage jaki Nastek ma timing (lub szczescie). W ostatniej walce zrobił unik przed prawym hakiem Drago. A Drago w stojce jest naprawde szybki
Napisano Ponad rok temu
Tez to zauwazylemm pisalem o tym w pierwszym posie w tym temacie. Naprawde dobrze wchodzi w zwarcie tak jak przystalo na chwytacza stworzonego do walki z uderzaczami. Natomiast obalenia ma dobre ale w judo. W MMA tego nie pokazuje, obala po fizolsku ale wazne ze skutecznie bo silny jest kurewsko.PS. Zwróccie uwage jaki Nastek ma timing (lub szczescie). W ostatniej walce zrobił unik przed prawym hakiem Drago. A Drago w stojce jest naprawde szybki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
PRIDE OW GP 2 runda + superfights - video
- Ponad rok temu
-
PRIDE OW GP 2 runda + superfights - wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
Manhoef vs Freeman-Cage Rage 17
- Ponad rok temu
-
Lee Murray zatrzymany w Maroko
- Ponad rok temu
-
PRZECZYTAJ TO ZANIM TU BĘDZIESZ PISAŁ!!!
- Ponad rok temu
-
Gdzie MMA we Wrocku?
- Ponad rok temu
-
OZ
- Ponad rok temu
-
Hamerykańce sie lejom po mordach za piniendze
- Ponad rok temu
-
Atemi Sosnowiec?