Nowy magazyn "Kung Fu"
Napisano Ponad rok temu
W formie elektronicznej (PDF) do darmowego ściągania z internetu:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Większość nazw jakie się pojawiły to po prostu nazwy sztuk walki, które uprawiamy. Absurdem jest domagać się, żebyśmy nie wprowadzili od początku czegoś tak podstawowego, jak nazwy rzeczy którymi się zajmujemy. A że ludzie o tym nie słyszeli? To właśnie mają szansę się dowiedzieć.
Napisano Ponad rok temu
Nie jesteśmy grafikami i poligrafami..
Tylko czemu nie spróbować samemu się przekwalifikować? Nie mówię o wielkich zmianach a na doszlifowaniu tego ciekawego zinu, i nie trzeba tu komputerowca czy innego speca, a jedynie trochę dobrej woli no i "troszkę" czasu..
Absurdem jest domagać się, żebyśmy nie wprowadzili od początku czegoś tak podstawowego, jak nazwy rzeczy którymi się zajmujemy,
Może to i absurd, ale żeby w pełni zrozumieć, w czym rzecz, i co autor miał na myśli musiałem często wracać do fragmentów już przeczytanych.. Bo w stosunkowo krótkim tekście zamieszczana jest całkiem spora ilość informacji, która nie jest utrwalana.
A że ludzie o tym nie słyszeli? To właśnie mają szansę się dowiedzieć.
Ja jestem takim ludziem i mimo szczerych chęci nie zdołałem przeczytać tego magazynu od deski do deski, a po próbie zapoznania się z poszczególnymi artykułami nie jestem o wiele mądrzejszy w temacie niż byłem.
Ale dosyć tej krytyki najważniejsze jest to ze mimo tych niedociągnięć powstał naprawdę poważny magazyn o takim zagadnieniu, co w dziedzinie, jaką są sztuki walki jest rzeczą wyjątkową,aczkolwiek wartą rozpropagowania. Na koniec życzę powodzenia w dalszym tworzeniu magazynu !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[/b]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do pobrania ze strony Polskiej Federacji Kung Fu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
A to ciekawe...
- Ponad rok temu
-
Internauci o krav maga....
- Ponad rok temu
-
film klatka? czy ktos moze udostepnic?
- Ponad rok temu