SPARR
Napisano Ponad rok temu
Mam mała propozycję sparringów :-) :-) . Szukam ludzi chętnych do sparingu ze mną, w formie grappling lub mma, na rękawice. Mam 175 wz i waże około 62 kg, nie walcze w gi, mieszkam w Toruniu niedaleko UMK.
Jeżeli są jacys chetni to pisać na gg 5385839, lub na mail: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] lub tu na forum jeżeli piszecie maila lub an forum to napiszcie też swoje gabaryty (wzrost, waga i wiek) oraz co trenujecie i z jakim stażem.
Miejsce do walki i czas można jeszcze obgadać.
Pozdrawiam! Enjoy!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
normalnie jak wyzwanie graciech... A mozna wiedziec czemu nie przejdziesz sie do jakiegos klubu mma i nie zaczniesz tam regularnie cwiczyc no i sparowac??
Napisano Ponad rok temu
ja osobiscie szukam roboty zeby wlasnie zaczac treningi SW ale z ta praca cos ciezko
Napisano Ponad rok temu
Witam wszystkich!
Mam mała propozycję sparringów :-) :-) . Szukam ludzi chętnych do sparingu ze mną, w formie grappling lub mma, na rękawice. Mam 175 wz i waże około 62 kg, nie walcze w gi, mieszkam w Toruniu niedaleko UMK.
Jeżeli są jacys chetni to pisać na gg 5385839, lub na mail: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] lub tu na forum jeżeli piszecie maila lub an forum to napiszcie też swoje gabaryty (wzrost, waga i wiek) oraz co trenujecie i z jakim stażem.
Miejsce do walki i czas można jeszcze obgadać.
Pozdrawiam! Enjoy!
a jakie masz doswiadczenie??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Miejsce walki: osuszony basen na miasteczku akademickim, lub gabinet prorektora ds. studentów.
A tak na serio:
euro-ziomal wpadnij na trening, nie będziemy za Tobą latać. Pierwszy trening gratis!!!
A jak chcesz mma to wpadnij do Pawła Klimkiewicza.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
akurat na jutro nie pasuje mi, ale pasowac bedzie nestey dopiero od 10 lipca, bo mam wyjazd
Normalnie euro-lipa :wink:
Napisano Ponad rok temu
Poza tym ćwiczenie i sparowanie z jednym partnerem doprowadzi do tego, że możesz się przyzwyczaisz.. I kiedy przyjdzie walczyć z kimś nowym stres może być znaczny...
Nie będę tobie polecał klubu tego bądź innego, w Toruniu są zasadniczo dwa kluby, które robią różne rzeczy - koledzy się "kulają", My u Pawła robimy MMA.
Zrobisz jak będziesz uważał...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sprawdźcie tego gościa
- Ponad rok temu
-
Pawel Nastula vs Edson Drago
- Ponad rok temu
-
Rickson vs. Saku na okładce GracieMag
- Ponad rok temu
-
king of the ring;-)
- Ponad rok temu
-
MMA Tracker Ratio
- Ponad rok temu
-
zajście za plecy - instrukcja
- Ponad rok temu
-
Rękawice do MMA
- Ponad rok temu
-
Czy doszło do walki Bass'a Rutten'a z Ricksonem Gracie ?
- Ponad rok temu
-
Belfort vs Overeem - Strikeforce 2
- Ponad rok temu
-
BELFORT PISARZ...?!?!?!?!?
- Ponad rok temu