Zakończenie sezonu w Toruniu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obejżałem zdjecia z walki i to chyba twoja indywidualna opinia...
zawodnik z Grudziadza - zajście za plecy, obalenie, założnie mataleo( nieskutecznie, ostatnie zdjecie na 1 stronie)
zawodnik z Kielc - dojście do bocznej i półgardy
Pozatym zawodnik z Kilelc dominował masą - ok 20 kg, to sporo.
Ale spoko zapytam się o tą walke Pawła.
Napisano Ponad rok temu
Co do obalenia... nie jestem pewien, bo nie widziałem walki od początku.
Paweł Klimkiewicz dobrze sędziował, problemem było "używanie" klatki - dopiero w trakcie uzgodniliśmy, że nie ma rozbijania o klatkę i dociskania przeciwnika do klatki. Często zawodnicy mieli rozpoczętą technikę, a przeciwnik celowo uciekał do siatki, lub ich spychał. To często uniemożliwiało sweepowanie, czy też przejścia z regularnej balachy do odwrotnej.
Co do sędziowania - planujemy z Draculino zrobienie kursów przepisów CBJJ i ADCC w Polsce, tzn. rozmawialiśmy o tym i myślę, że da się to zorganizować (chociaż pewnie szybciej CBJJ niż ADCC).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
WYŁĄCZ Caps Lock. Bo sie Ciebie czyta jakbyś krzyczał.
Co do sprawy punktacji to Jedrek startował od nas i jakoś się specjalnie nie żalił że go ktos oszukał, wiec proponuje juz zakończyc kwestię co by sie niepotrzebnie nie "dochodzić"
Paweł co do tych kursów to uważam je za swietna inicjatywe i jestem jak najbardziej za.
sam bym się chętnie wybrał na taki kurs.
pzdr gnz
Napisano Ponad rok temu
II RUNDA: PRÓBA OBALENIA GRZEGORZA LECZ NIESTETY NIEUDANA PONIEWAZ PRZESTRZELIŁ RZUT I MACIEK ZASZEDŁ ZA PLECY! LEZAC ZA PLECAMI I TO MACIEK PRZETOCZYŁ GO JESZCE NA DRUGA STRONE DLATEGO NIE WIEM "GDZIE BYŁ TEN REVERSAL GRZEGORZA SZUKAŁEM ALE NIE ZNALAZŁEM....!!!I DŁUGA DOMINACJA MACKA ZA PLECAMI PRÓBA MATA LEO LECZ NIE UDANA-CZYLI TYLKO PUNKTY!!!GRZEGORZ PRZEKRECIŁ SIE I "ZNOWU"BYŁ W GARDZIE MACIEK MACIEK OTWORZYŁ GARDE I "PRÓBA PRZEJSCIA "G" DO BOCZNEJ LECZ "M"ZŁAPAŁ PÓLGARDE TRZYMAJAC CAŁY CZAS CZYLI BEZ PUNKTU-noI KONIEC!!UFFFF WERDYKT SŁUSZNY MOIM SKROMNYM ZDANIEM NAPRAWDE KILKA RAZY OGLADAŁEM A WZROK MAM DOBRY HEHE PEACE....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ribeiro Brothers - YouTube video
- Ponad rok temu
-
sambo w kijowie
- Ponad rok temu
-
BJJ Lubliniec - wakacje
- Ponad rok temu
-
Fabio Leopoldo - video
- Ponad rok temu
-
Seminaria z Radkiem Turkiem
- Ponad rok temu
-
Rękawice do grapplingu
- Ponad rok temu
-
Czy jest w Piotrkowie T. BJJ ???
- Ponad rok temu
-
Bjj Latem
- Ponad rok temu
-
Czy są w Dąbrowie Górniczej jakies treningi sambo??
- Ponad rok temu
-
Jak jest roznica?
- Ponad rok temu