WFC - Europe vs Brazil FOTKI Z WALKI Michała"CIPAO"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
foty w sumie malo mowia. szkoda ze przegral.
Napisano Ponad rok temu
P.S
Ma ktoś linki do filmów(obojętnie jakie) z walkami Cipao?Bardzo był bym wdzieczny za wrzute.
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przypominam ze taki Silva przegrał obie walki w UFC. Potem przeszedł do Pride - reszta jest ogólnie znana. A to tylko jeden z przykładów. U nas takim przypadkiem jest Mamed Khalidow - też był czas, że przegrywał (patrz [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Cipek jest młody i da radę, zdobył doświadczenie a nic tak nie uczy, jak porażki. Teraz pewnie poprawi boks i nie będzie dalej taki pochylony w pasie próbował obalać narażając się na ataki kolanem (te rzeczy zauważyłem). Będzie dobrze - to dalej jest najbardziej obiecujący zawodnik młodego pokolenia w rodzimym mma.
pozdr
Piotr
Napisano Ponad rok temu
Don`t give up man.
8)
Napisano Ponad rok temu
brat pit oraz kimura marcin dobrze nawineli,cipao ma charakter i na bank obroci porazki w doswiadczenie ktore zaprocentuje niejedna piekna wygrana.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie "obie" tylko "dwie". obie to by byly jakby mial tylko dwie walki w ufc. a przeciez jedna wygralPrzypominam ze taki Silva przegrał obie walki w UFC.
ale to tak na marginesie.
a co do Cipao to na pewno skopie jeszcze kilka znanych tylkow
Napisano Ponad rok temu
z calym szacunkiem
pozdr
Napisano Ponad rok temu
Gówno będzie, a twoje zasrane marzenie raczej się nie spełni.co będzie jak porażek będzie więcej niż wygranych?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Koczkin wyrazil swoja opinie o Cipku. ma do tego prawo. moim zdaniem jego posty nikogo nie obrazaja.
czekam, az ktos wrzuci walke Cipka i wtedy kazdy bedzie mogl zobaczyc co tak naprawde sie stalo podczas tej walki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to tym bardziej, skoro go zna, niech mu powie swoją opinię w cztery oczy a nie za posrednictwem internetu. Poza tym to nie są opinie, tylko najeżdżanie, w dodatku na mojego bliskiego kumpla. Więc sorry, ale jak ktoś mi jedzie po kumplu, to mi się krew gotuje. Tym bardziej, że nie jest to pierwszy raz, koleś czerpie satysfakcję z przegranych Cipka - przypominam, że Cipek nie przegrał z kelnerem, ale z kolesiem ze ścisłej europejskiej czołówki, a poprzednio z jednym z lepszych zawodników Chute Boxe. Do tej pory jechał ze wszystkimi równo, nie tylko w Polsce ale i za granicą. Oczywiście, dużo jeszcze pracy przed nim, ale to małolat i ma na to czas. A tu koles snuje wizje, że przegra już wszystkie walki do końca życia - i to jest wg. niektórych opinia?? No to dla mnie to jest złośliwe bicie konia przed monitorem. Jak kogoś to satysfakcjonuje, trudno.mkimura spoko Koczkin nie jest anonimowy przynajmniej dla Michala to kolesie z jednej dzielnicy.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Szkoły Vale Tudo
- Ponad rok temu
-
Trening Royce'a do walki z Mattem
- Ponad rok temu
-
V MIĘDZYNARODOWY TURNIEJ FULL CONTACT JU JITSU HAD
- Ponad rok temu
-
Silva zamiast Fedora
- Ponad rok temu
-
Nowy wywiad z Fedziem
- Ponad rok temu
-
Bushido 11 - oficjalne walki
- Ponad rok temu
-
Seminarium MMA i BJJ z nauczycielem Silwy i Shoguna
- Ponad rok temu
-
Video-Hammerhouse vs Chutebox(po walce Coleman vs Shogun)
- Ponad rok temu
-
KURS INSTRUKTORA MMA (valetudo.pl)
- Ponad rok temu
-
Sparing ktory obiecalem, Kawajiri z 17 latkiem
- Ponad rok temu