ZWALA:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gorzej jak Twoją prace będzie sprawdzał miłośnik MMA
:twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jestesmy z Ciebie dumnimusze sie do czegos przynac:) i robie to w pelni swiadomy zeby nie bylo dzisiaj pisalem mature z anglika!! pisalem ja na poziomie rozszeroznym gdzie pojawil sie temat o wydarzeniu sportowym ktore wywarlo na mnie pozytywne wrazenie....bla bla bla!! i co opisal madry maturzysta?? pewnie ze tak!! gale PRIDE to tyle:) ogolnie naszpikowalem ja nazwiskami i trudnymi terminami zwiazanymi z MMA:) hehe ciekawe co na to egzaminatorzy!! trzymajcie sie ELO!!
Elo Elo hwdp
i wogole 3x wielkie YO...
:roll:
Napisano Ponad rok temu
a tam,mam dzis agresywny nastroj,a nie da sie ukryc ze budo sie pierodli z minuty na minute coraz bardziej...Nie jątrz
Napisano Ponad rok temu
bardzo dobrze że tak napisałeś!!!!!
ale jak trafi na moją nauczycielke od anglika to masz prze.....ane.wygląda jak gollum, ma chyba ze 180 lat, a jej ulubiona książka jest Harry Potter. w dodatku nie uznaje tego ze uczeń w jakimkolwiek temacie może mieć większa wiedze od niej.jednym słowem tragedia
Napisano Ponad rok temu
to okropne, musisz bardzo cierpiec z jej powoduale jak trafi na moją nauczycielke od anglika to masz prze.....ane.wygląda jak gollum, ma chyba ze 180 lat, a jej ulubiona książka jest Harry Potter. w dodatku nie uznaje tego ze uczeń w jakimkolwiek temacie może mieć większa wiedze od niej.jednym słowem tragedia
Napisano Ponad rok temu
to okropne, musisz bardzo cierpiec z jej powodu
ale jak trafi na moją nauczycielke od anglika to masz prze.....ane.wygląda jak gollum, ma chyba ze 180 lat, a jej ulubiona książka jest Harry Potter. w dodatku nie uznaje tego ze uczeń w jakimkolwiek temacie może mieć większa wiedze od niej.jednym słowem tragedia
spłentuje to tak:
po prostu wk...ją mnie głupi ludzie.tyle
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Relacje "na żywo" - co o tym myślicie ??
- Ponad rok temu
-
Pride OW GP walki-filmy
- Ponad rok temu
-
Pride OW GP 2006 - filmy z walk
- Ponad rok temu
-
SPOILER - Pride OW GP 2006 relacja na żyfca
- Ponad rok temu
-
Obstawiam walki OW GP Pride
- Ponad rok temu
-
K1 Heroes walki [no spoiler]
- Ponad rok temu
-
K1 Heroes [wyniki]
- Ponad rok temu
-
Prawdopodobni uczestnicy Pride Bushido WW GP
- Ponad rok temu
-
Sakuraba w K-1 Hero's !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
Sakakiraba potwierdza udział Fedora w 2 rudzie OW GP 2006
- Ponad rok temu