bijatyki
Napisano Ponad rok temu
jeden: Bijatyka w Łodzi
drugi: Legia Warszawa vs Arka Gdynia(ustawka-program Pod Napięciem)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
 to juz go widzialem troche czasu temu
  to juz go widzialem troche czasu temu  widac ze to byli typowi wojownicy z pietryny
  widac ze to byli typowi wojownicy z pietryny  
   co weekend sa takie akcje ale nikt ich nie kreci :wink:  a co do drugiego to nie jest Lechia Gdansk i Arka Gdynia
  co weekend sa takie akcje ale nikt ich nie kreci :wink:  a co do drugiego to nie jest Lechia Gdansk i Arka Gdynia  :roll:
  :roll:

Napisano Ponad rok temu
 :wink:
   :wink:

Napisano Ponad rok temu
a Ci wojownicy z pietryny to kto to ?
Napisano Ponad rok temu
 ) to znajomy mojej kolezanki

Napisano Ponad rok temu
 .a tamten to chyba na cpany byl ,nic nie robil :?  Nawet sie nie bronil.Ale powiedz za co dostal ten koles bo niesadze ze za aku-ku,czy bylo to krojenie.
  .a tamten to chyba na cpany byl ,nic nie robil :?  Nawet sie nie bronil.Ale powiedz za co dostal ten koles bo niesadze ze za aku-ku,czy bylo to krojenie.

Napisano Ponad rok temu
 moim zdaniem to byla popisowa po alco
  moim zdaniem to byla popisowa po alco  przeciez ten koles co dostal buty tez byl napruty mysle ze razem sie najebali a potem komus cos nie przypasowalo tak bywa czasami po alkoholu
  przeciez ten koles co dostal buty tez byl napruty mysle ze razem sie najebali a potem komus cos nie przypasowalo tak bywa czasami po alkoholu  Pozdro
  Pozdro

Napisano Ponad rok temu
Masz sie czym chwalic :roll:Ten co sadzil kolesiowi frontkicki (
Poza tym to juz milion razy bylo...topik poswiecony akcji z lodzi mial jakies 12 stron jesli pamiec mnie nie myli...
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Fota z kopnięciem Fota z kopnięciem- Ponad rok temu 
- 
			 Sergiusz Piasecki Sergiusz Piasecki- Ponad rok temu 
- 
			 "Wszyscy jesteśmy Chrystusami". Koterski jest geni "Wszyscy jesteśmy Chrystusami". Koterski jest geni- Ponad rok temu 
- 
			 Dragon Tiger Gate Dragon Tiger Gate- Ponad rok temu 
- 
			 czarny pas bjj w 3 lata ; )) a w judo w rok ; ))) czarny pas bjj w 3 lata ; )) a w judo w rok ; )))- Ponad rok temu 
- 
			 umie ktos pobrac ten filmik ? : Nogueira Instrucional MMA umie ktos pobrac ten filmik ? : Nogueira Instrucional MMA- Ponad rok temu 
- 
			 Smackdown vs Raw 06 Smackdown vs Raw 06- Ponad rok temu 
- 
			 Shoto, Goju, Wado and Shito Ryu kata video on-line, WKF cham Shoto, Goju, Wado and Shito Ryu kata video on-line, WKF cham- Ponad rok temu 
- 
			 Bodyguard From Beijing Bodyguard From Beijing- Ponad rok temu 
- 
			 Film o Dekkers'ie Film o Dekkers'ie- Ponad rok temu