Trening..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chce sie zapisac na Kung-Fu do Gdańskiej szkoły, ale moja Matka jest "troche" dziwna, i kazała mi gdziekolwiek zapytac o to, jak wyglada przykładowy trening Kung-Fu. Moglibyście mi troche powiedzieć ?
Ile masz lat??
Napisano Ponad rok temu
... ale moja Matka jest "troche" dziwna, i kazała mi gdziekolwiek zapytac o to, jak wyglada przykładowy trening Kung-Fu.
Nie dziwna, tylko rozsądna i opiekuńcza
Napisano Ponad rok temu
Chce sie zapisac na Kung-Fu do Gdańskiej szkoły, ale moja Matka jest "troche" dziwna, i kazała mi gdziekolwiek zapytac o to, jak wyglada przykładowy trening Kung-Fu. Moglibyście mi troche powiedzieć ?
Ile masz lat??
Eh, a co ? Niech zgadne, pewnie myslisz sobie "tylko dziecko moze napisac tak durny post, niech sobie idzie i zobaczy".. Lat mam 15, a Matka mnie nie pusci nawet zobaczyc dopóki sama nie będzie wiedzieć.. Mówie że jest "dziwna", a jak to VT ujął "rozsądna i opiekuńcza"... ;/
Napisano Ponad rok temu
W zasadzie w każdej szkole, z reguły, wygląda inaczej. Najlepiej pójdź tam gdzie chcesz się zapisać i zobacz.
A to w takim razie mógłbyś powiedzieć jak wygląda u Ciebie ?
Napisano Ponad rok temu
Jesli chcesz sie zapisac, to zapewne masz na oku juz jakas sekcje - jesli nie, to dowiedz sie co masz do wyboru u siebie, wtedy cos bedzie mozna powiedziec.
Diametralnie roznie bedzie wygladal trening Wing Chun od treningu Taijiquan czy Choy Lee Fut - tak jakbys pytal jak wyglada trening koszykowki, bo chcesz sie zapisac na hokej
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pozdrowienia z chin
- Ponad rok temu
-
ebmas
- Ponad rok temu
-
Tai Chi Chuan books - pytanie o autorow