Witam. Szkolenie za Szkolenie ?
Napisano Ponad rok temu
Jestem instruktorem Płetwonurkowania. Interesuje mnie wymiana : Szkolenie Combat za Kurs Pletwonurkowania. Kurs za Kurs / Obóz za Obóz . A tak wogole napiszcie co sadzicie o takim rozwiazaniu ? Pozdrawiam. -= Nie zwracajcie uwagi na orto , nie stosuje ą , ę itp =-
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zresztą, porównaj sobie cene obozu i kursu nurkowania;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze patrze na to z innej perspektywy :wink: ale ja się nie wypowiadam jak nie mam nic konkretnego do powiedzenia.jestem nurkiem i instruktorem c56 wiec wiem co mówie
już chociaż porównaj sobie koszta kursów.
Napisano Ponad rok temu
hmm, spróbujmy dostrzec pewne rzeczy nie dostzregalne na pierwszy rzut oka, tak więc:i co to ma do rzeczy
koszty kursu nurkowania to od 350 zeta średnio, potem koszta wyporzyczenia sprzętu, to się faktycznie rozkłada na dłuższą ilość czasu.
ale z combatem tak samo.
składka miesięczna na różne zajęcia? ok 60 zeta, jakiś staż? nie więcej niż 150 zeta. I to i to pochłania fundusze i czas. Więc chyba nie ma takiego dysonansu?
Jeśli czułbym się kompetentny w miare i ktoś zaproponowałby mi kurs nurkowania w zamian za szkolenie jakiegoś tam combatu, to czemu nie?
Mówisz, że nurków jak gzryby po deszczu, a z tego powodu to, że jest to popularniejsze.
Nie umniejsza to tym instruktorom umiejętności itp. Zarówno w MA jak i w nurkowaniu umiejętnoci zdobywa sie latami.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Krav Maga Fighting
- Ponad rok temu