Husen Muhammed - HL z treningu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 :twisted:  pamietaj robot jeszcze ,niektorych diabel odwiedzi na ringu,ale tak jak powiedzialem za jakies czas. kiedys bedzies mowil to nasz chlop ze szczecina.
   :twisted:  pamietaj robot jeszcze ,niektorych diabel odwiedzi na ringu,ale tak jak powiedzialem za jakies czas. kiedys bedzies mowil to nasz chlop ze szczecina.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 i zapewne chodzilo joseph'owi o mnie. Ladnie ze masz taki glod walki. Nie musisz udowadniac walka ze jestes nasz chlop ze Szczecina bo jestes nim bez walki. Ja osobiscie tez nie licze na legitke lpr'u nie ma wzrostu Giertycha i kijowo przynim bym wygladal w TV  :twisted:   Pozdrawiam
  i zapewne chodzilo joseph'owi o mnie. Ladnie ze masz taki glod walki. Nie musisz udowadniac walka ze jestes nasz chlop ze Szczecina bo jestes nim bez walki. Ja osobiscie tez nie licze na legitke lpr'u nie ma wzrostu Giertycha i kijowo przynim bym wygladal w TV  :twisted:   Pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 K1-Heroes 3.V.2oo6 [niepelna rozpiska] K1-Heroes 3.V.2oo6 [niepelna rozpiska]- Ponad rok temu 
- 
			 gdzie są spoilery do Full Contact Prestige gdzie są spoilery do Full Contact Prestige- Ponad rok temu 
- 
			 Gdzie w łodzi MMA??? Gdzie w łodzi MMA???- Ponad rok temu 
- 
			 PRETORIAN Gorzów !? Ktoś cos wie na ten temat ? PRETORIAN Gorzów !? Ktoś cos wie na ten temat ?- Ponad rok temu 
- 
			 PRIDE TOTAL ELIMINATION ABSOLUTE 2006 PRIDE TOTAL ELIMINATION ABSOLUTE 2006- Ponad rok temu 
- 
			 FULL CONTACT PRESTIGE SECOND EDITION W POZNANIU 8 KWIETNIA FULL CONTACT PRESTIGE SECOND EDITION W POZNANIU 8 KWIETNIA- Ponad rok temu 
- 
			 Amatorski Puchar Polski MMA 22 kwiecien Warszawa Racławicka Amatorski Puchar Polski MMA 22 kwiecien Warszawa Racławicka- Ponad rok temu 
- 
			 Pride Byshido 10... video Pride Byshido 10... video- Ponad rok temu 
- 
			 Pride Bushido 10...wyniki: Pride Bushido 10...wyniki:- Ponad rok temu 
- 
			 analiza analiza- Ponad rok temu