Pytanie
Napisano Ponad rok temu
Mam dwa pytania. Co jest praktyczniejsza,skuteczniejsza jakie sa wady i zalety Combat 56 i Karv maga ? Drugie pytanie gdzie mozna renowac combat 56 w legnicy i okolicach??
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A tak poważnie, radziłabym się zastanowić do czego jest ci to trenowanie potrzebne, jaki masz cel. Wiem, że zaraz pojawią się opinie typu "chodzi o to, żeby się napi....dalać"...
Najlepiej idź sobie na jedno i drugie i sprawdź.
Napisano Ponad rok temu
pyzdra
Napisano Ponad rok temu
Zajebiste...musze zapisaćskuteczniejsze jest combat56 bo krav maga zydzi wymyslili a jak wiadomo oni chca zniszczyc innych i specjalnie wymyslili nieskuteczna sztuke walki aby inny co to trenuja byli latwo zabijani
pyzdra
Napisano Ponad rok temu
skuteczniejsze jest combat56 bo krav maga zydzi wymyslili a jak wiadomo oni chca zniszczyc innych i specjalnie wymyslili nieskuteczna sztuke walki aby inny co to trenuja byli latwo zabijani
pyzdra
W takm razie są samobójcami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie orietuje sie tak w tym temacie dlatego pytam osob kture sie na tym znaja. Ty mozesz nie znac sie na sprawach mi dobrze znanych nie jestes alfa i omegajedno i drugie to combat w zasadzie kwestia ktora sekcja bedzi eci bardziej odpowiaac ale skoro itak nie umiesz myslec samodizelnie bo do kazdej decyzji potrzebujesz paru glosow z budo to ci ni cnie da ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mysle ze ani na Combat 56 ani na Krav Maga instruktor nie nauczy cie tego czego moglby nauczyc zolnierzy... Preferuje sie odmiany cywilne ktore tak jak wspomnialem nie sa az tak szkodliwe dla napastnika co oczywiscie nie wyklucza ich skutecznosci na "ulicy"...
Tak jak napisali moi przedmowcy wybierz sie na trening i sprawdz co bardziej ci pasuje, to jest sprawa indywidualnego podejscia... Pozatym poczytaj troche o roznych systemach porownujac to z tym co masz mozliwosc, z przyczyn zamieszkania, trenowac...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
widzialem ale mi chodzi o combathttp://www.kravmaga.pl/oddzialy/legnica/index.htm
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
WKMF A IKMF
- Ponad rok temu
-
NAJWIĘKSZE WYDARZENIE KRAV MAGA 2006
- Ponad rok temu
-
KRAV MAGA WORLDWIDE POLAND
- Ponad rok temu
-
Staż Israeli Krav-Maga!
- Ponad rok temu
-
UWAGA
- Ponad rok temu
-
Krav Maga w Lublinie
- Ponad rok temu
-
Krav Maga - oddział Lubartów
- Ponad rok temu
-
style waliki
- Ponad rok temu
-
KRAV MAGA-Ankiety do magisterki-POMOŻECIE?:)
- Ponad rok temu
-
KRAV MAGA WORLDWIDE POLAND
- Ponad rok temu