Obrażenia...
Napisano Ponad rok temu
przetrącony nos - bomba z całkowitego zaskoczenia od jedenego z trzech mijanych na ulicy dresów, ko
wybita szczęka - klepałem jednego z dosiadu, gdy jego kolega kopniakiem doprowadził do zmiany pozycji na odwrotną
wstrząs mózgu ( wraz z "ciemnośc widzę, ciemność")-cios w łeb własną pałką utraconą w zamieszaniu
pęknięta łąkotka - pewien pan kopnął mnie nieszczęśliwie w kolano, gdy przerwałem jego perorę o żydach stwierdzeniem, że także jestem Żydem, czuję się obrażony i czy chce w ryj (jakby sie mastajla pytała niestety nie jestem tej narodowośći)
drugi raz przetrącony nos - w ramach tzw. sprawiedliwości doraźnej policjant o ksywce Bolo dał mojemu koledze i mnie kilka razy po ryju za skopanie dupy kilku kolegom spod znaku celtyka
rana cięta lewej dłoni - zablokowanie ciosu nożem
blizna na lewej skroni - cios klamrą od pasa
trzy szwy na brodzie - przegrana walka na pięsci z pewnym dresiarzem - wsadził mi zajebistego haka i prawie wyrwał z butów
uszkodzony nerw łokciowy w lewym łokciu - gonił mnie pewien wielki naziol z bejzbolem i w końcu kurwa trafił
ileś tam guzów i siniaków - efekt nieszczelnej gardy
Napisano Ponad rok temu
Jak tyle strac,albo poprostu pchasz sie w klopoty :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o kurwa , czlowieku szczescie ze jeszcze zyjesz ale przynajmiej mozesz sobie z panienka blizny pokazywac a pozniej to juz wiadomo heheh
Napisano Ponad rok temu
O cholera!!!!(cały post)
Czyżbyś postępował w myśl zasad [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ? 8O
Napisano Ponad rok temu
Musisz byc niezle zaprawionym wojownikiem albo poprostu pchasz sie gdzie nie trzeba :wink: .
Napisano Ponad rok temu
Czyżbyś postępował w myśl zasad tego kodeksu ?
hehe bardzo mozliwe ...
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dar75 naprawde zycie cie nie oszczedza .
Musisz byc niezle zaprawionym wojownikiem albo poprostu pchasz sie gdzie nie trzeba :wink: .
Teraz jestem leciwym 30 letnim staruszkiem - i od kilku lat staram sie omijać wszelkie konfrontacje
Młodość = bezmyślność
A do tego ten subkulturowy wygląd i postura mizerna
było minęło
Najgorzej było jak starzy w telewizji zobaczyli jak sie z policją kotłuje - totalna porażka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja to bym racZej stawiał na jakiegos metala a nie hooligana :roll:Subkulturowy wyglad i postura mizerna ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
potem
Skinheads Against Racial Prejudices
potem się zakochałem w kobiecie spoza klimatu i tak pomalutku przeszło ( zwłaszcza gdy przyszedłem na randkę uwalany krwią naziola i sie z deka obraziła )
Starzy to w ogóle mieli spore utrapienie - kiedyś mama zrobila w domu regularny szpital polowy, jak dwóch kumpli,niejacy Pejzarz i Koniu (obydwaj mej postury) natknęli sie na mieście na nazioli i do kumpla w odwiedziny przyjechali nieco przemieleni.
Tata raz nie wiedział czy być z syna dumnym czy rozpaczać jak wcześniej wysłanego po bilety PKP syna zaczepiła na stacji para dresiarzy w celach gotówkowych, a syn jednego wysłał w inne stany świadomości ciosem chowanej pod pazuchą nogi od stołka, a za drugim gonił z wrzskiem "zabiję cię skurwysynu".
Dobrze jest mieć dyskretnych sąsiadów - mama kolegi w 15 minut oczyściła mi zapaprane moją krwią ubranie - po kurewsko rozbitym nosie i dotransportowaniu do na plecach przez kolegę
Zresztą moje punkowe przygody to i tak mały pikus w porównaniu z niektórymi kumplami
Koniec tego kombatanctwa, bo jeszce JK mi virtuti przyzna
Napisano Ponad rok temu
Dajeesz Dar...ja też bym jeszcze przeczytał!
Ale o czym?
Jak kolega Pustak trafił z 20 metrów rzutem kamienia do tyłu pewnego goniącego go gościa i pozbawił go przytomności, czy jak Chirurg dostał ciężki wpierdol od nazioli 6 metrów od swoich kumpli i nikt nic nie słyszał, bo załom muru wytłumił wszystkie dźwięki.
A może jak Bandzior wbił naziolowi bagnet w pośladek tak głęboko, że zagiął czubek ostrza?
Różnie bywało...
Napisano Ponad rok temu
Ale jeden mój znajomy mnie naprawdę zaskoczył 8O
Nasrał na tacke i wymazał kolesia swoim gównem
Ludzi to mają zajawki :roll:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Samoobrona vs. rozne style walki
- Ponad rok temu
-
Jaki styl najlepszy?
- Ponad rok temu
-
Łokieć i kolana na ulicy
- Ponad rok temu
-
Napad stulecia (gif)
- Ponad rok temu
-
Aż strach powoli na ulice wychodzic
- Ponad rok temu
-
Awantura o browar!!!
- Ponad rok temu
-
Duszenie,czekanie aż klient "odejdzie" czy to bezp
- Ponad rok temu
-
Najśmieszniejszy/najdziwniejszy tekst od oponenta
- Ponad rok temu
-
Kto mial okazje naprawde walczyc na ulicy?
- Ponad rok temu
-
kto walczyl naprawde na ulicy???
- Ponad rok temu