Staż Israeli Krav-Maga!
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
g.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
g.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oprócz tego jeszcze sporo innych rzeczy mnie przekonało ale nie chce mi się pisać tego bo do Ciebie i tak nie dociera - masz tylko swoje zdanie! Ale cóż - mi jest dobrze tam gdzie jestem.
A jeśli chodzi o sprawy personalne - fakt - nie znoszę Adamczyka bo nie lubię durnych marketingowców.
Krzysztof Sawicki wie przynajmniej o czym mówi i potrafi wszystko wykonać najlepiej w Polsce a nie tak jak "Parówa", który w połowie technik by się zabił jakby je miał wykonać.
Imi - I SALUTE YOU - ciesz się że nie musisz tego oglądać!
pozdro
g.
Napisano Ponad rok temu
Hmm nie wnikajac w szczegoly sporu miedzy roznymi szkolami KM, zauwaz ze zostal podniesiony argument ze przy dzwigni narazasz sie na atak drugiego przeciwnika .. a poza tym jesli nie bedziesz mnie mial w dosiadzie w parterze ... to druga reka jeszcze jestem ci w stanie pare nozy wlozyc na dowolna czesc ciala ... a nawet nie bedziesz wiedzial skad ten noz sie wzial w mojej rece . W ciagu 2 sekund jestem w stanie pokaleczyc cie ... lub zabic ... fakt ze nozem, ale jestem.Dźwignie są super szybkie i kończą się w przeciągu 1-2 sekund od ataku.
Napisano Ponad rok temu
W ciagu 2 sekund jestem w stanie pokaleczyc cie ... lub zabic ... fakt ze nozem, ale jestem
No akurat nożem to każdy jest w stanie, tylko niektórzy trochę lepiej. Jeśli chodzi o walkę nożem to mnie osobiście "rozmontował" na czynniki pierwsze Yigal Arbiv jak na seminarium powiedział kumplowi żeby zblokował atak nożem. Kumpel pierwszy cios zblokował ale kolejne 40 już nie..... w ciągu kilku sekund Dawno nie widziałem takiej szybkiej akcji - Szacunek dla Yigala
pozdro
g.
Napisano Ponad rok temu
(...)Yigal Arbiv jak na seminarium powiedział kumplowi żeby zblokował atak nożem. Kumpel pierwszy cios zblokował ale kolejne 40 już nie..... (...)
To mnie akurat nie dziwi :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Drodzy KM-erzy
Ja napisalem o nozu TYLKO w kontekscie dzwigni. Wybaczcie .. nie znam KM ale jakos dzwignie do mnie akurat w KM .. NIE PRZEMAWIAJA ... widze to raczej jako dosc specyficznie ukierunkowana napierdalanke (nie w sensie pejoratywnym ) rozumiana raczej jako dosc dluga sekwencja szybkich, niszczacych ciosow a nie polowanie na dzwignie ... nie mowie ze dzwignia jest zla ... jak sie uda ... spoko ... skuteczna ... ale raczej wole sekwencje ciosow i kopniec .. . TAk na logike.. co jest dla ciebie bardziej naturalne .. kop / lapa / lapa / kop .. czy czajenie sie na dzwignie .. KM CHYBA polega na najbardziej naturalnych odruchach .. CZYZ NIE ??
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam serdecznie
g.
Napisano Ponad rok temu
AC_Grzechu, no offence, but somebody really had brainwashed you.
Napisano Ponad rok temu
g.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UWAGA
- Ponad rok temu
-
Krav Maga w Lublinie
- Ponad rok temu
-
Krav Maga - oddział Lubartów
- Ponad rok temu
-
style waliki
- Ponad rok temu
-
KRAV MAGA-Ankiety do magisterki-POMOŻECIE?:)
- Ponad rok temu
-
KRAV MAGA-Ankiety do magisterki-POMOŻECIE?:)
- Ponad rok temu
-
style combat co o tym sądzicie
- Ponad rok temu
-
seminarium z gen.Retuinskim
- Ponad rok temu
-
słyszał ktoś o stylu wali stworzonym przez Bas Rutten
- Ponad rok temu
-
Zmiany w Bydgoszczy