COPACABANA od maja nowa lokalizaja (Metro Służew),nowy nabór
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- badany
- imię, nazwisko,
- data urodzenia,
- pesel
Napisano Ponad rok temu
Na stronie klubu pojawiły się ankiety dotyczące porannych treningów. Zainteresowanych proszę o oddanie głosu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
odpowiedż Copacabany- jeśli Brazylijczyk przyleci to kasa będzie potrzebna.Fajnie, że się Copa rozwija, ale mam obiekcję co do ceny. Wiem, że jest wolny rynek i nie neguję prawa właściciela do ustalania ceny jaką sobie zażyczy, ale dlaczego bez brazylijczyka płaci się tyle samo co z nim? Poprzednio cena 150 za miesiąc była spowodowana wysokimi kosztami zatrudnienia trenera z brązowym pasem z Brazylii. Teraz go nie ma, a płaci się ciągle tyle samo. Dlaczego? Oczywiście no offence. Marek i Michał są i tak najlepsi w Warszawie. Chodzi o zasady.
.... wcześniej M.O. leciał w ch... a teraz Copa leci :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli masz zamiar krytykować to proszę bardzo ale konstruktywnie.
A jak chcesz nabijać posty to może w innym dziale (najlepiej Knajpa) ?
(widzę, że właśnie zaczynasz swoją karierę na budo)
Napisano Ponad rok temu
Placi sie za treningi w bardzo dobrym klubie u bardzo dobrych trenerow, nie rozumiem w czym problem. Gdybym mieszkal w Wawie to tez bym trenowal w Copacabanie i wcale nie dla Brazylijczyka.Bo powinno się płacić za coś a nie za mrzonki.
I wedlug mnie ceny nie sa wcale wygorowane, szczegolnie jesli chodzi o Warszawe.
W Trojmiescie place 100 zl/mc za 3 treningi w tygodniu. Gdybym mial mozliwosc jak w Copie placic 150 zl za nieograniczona ilosc treningow, codziennie to bym sie nawet chwili nie zastanawial, przeciez to wrecz bajka, marzenie
Napisano Ponad rok temu
Kiedy beember spytał się dlaczego wciąż tyle skoro nie ma Brazylijczyka to uzyskał odpowiedż , że może przyjedzie i potrzebne będą pieniądze. Takie wyjaśnienie uważam za
niepoważne.
Jak ide do sklepu po szynkę a sprzedawca mówi mi, że przyjmie 20 zł za kg ale wyda mi zwyczajną ( która kosztuje 10 zł za kg) a w przyszłości może dowiozą szynkę to jest to wyjaśnienie co najmniej bezsensu a jak dla mnie obrażliwe.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gdzie i kiedy tak wyjaśniałemByło 150 z Brazylijczykiem. Tak drogo, bo Brazylijczyk kosztuje - tak wyjaśniała Copacabana.
Kiedy beember spytał się dlaczego wciąż tyle skoro nie ma Brazylijczyka to uzyskał odpowiedż , że może przyjedzie i potrzebne będą pieniądze. Takie wyjaśnienie uważam za
niepoważne.
gdzie napisałem może ?
Może kolego to Ty się najpierw zapoznaj z tematem a potem dopiero zabieraj głos.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
beember, odpowiedz jest prosta... jesli znowu ma do nas przyleciec trzeba z czegos uzbierac na bilet.
Adun, teoretycznie tak - jesli nie bedzie spowalniac rozwoju grupy.
wystarczy?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z mojej strony to jest koniec tej bezsensownej dyskusji
Napisano Ponad rok temu
Zaskoczyłeś mnie Charly. Wydawało mi się, że nie należysz do "forumowej bojówki" młodzieży Copacabany.Karelin nie osmieszaj sie i zacznij czytac ZE ZROZUMIENIEM!
Przytoczyłem wypowiedzi forumowicza i Copacabany wprost.
Może powinieneś przeczytać sam ze zrozumieniem.
Napisano Ponad rok temu
Dobra, czlowieku juz sie nie osmieszaj... :splat:
P.S.
Gdy byl jeden trener - Sem , placilo sie 150zl teraz jest 3 trenerow a w dodatku za 150 PLN chodzisz na wszytko !!! Zgadzam sie z tym co napisal flak... Nikt cie do niczego nie zmusza...
Pozdrawiam...
Napisano Ponad rok temu
Rzeczywiście dyskusja jest za długa, wydawało mi się, że przedstawiłem wystarczające argumenty. Zacząłeś w końcu zachwiewać moją pewność siebie, doszło do tego , że sprawdziłem w słowniku znaczenia słów, których używam:polecam slownik jezyka polskiego pwn, tam objasniona jest roznica miedzy "jesli" a "moze"
z mojej strony to jest koniec tej bezsensownej dyskusji
jeśli-1. spójnik rozpoczynający zdanie (lub jego równoważnik) wyrażające warunek, przyczynę, rację, uzasadnienie czegoś, okoliczności poprzedzające coś lub mogące coś poprzedzać2.spójnik rozpoczynający zdanie (lub jego równoważnik) oznaczające ograniczenie zakresu, zastrzeżenie, szerszy zakres (większe nasilenie), z którego uwzględniona jest tylko część
3. spójnik przeciwstawiający zdanie (którego dotyczy) innemu zdaniu
może 1. forma 3. os.
2. partykuła nadająca całej wypowiedzi lub jej części odcień przypuszczenia, ewentualności w wyborze, wahania, wątpliwości, osłabienia kategoryczności3. partykuła występująca w połączeniu z formami czasu przyszłego lub z formami trybu rozkazującego (niekiedy też przypuszczającego) oznaczająca uprzejmą zachętę do czegoś, zaproszenie, prośbę
Opierając się na żródle Słownika języka polskiego [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
dopuszczalne jest chyba zamienne skorzystanie z wyrażenia jeśli i może w tamtym kontekscie ???
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
jeszcze o gi
- Ponad rok temu
-
Urban Gorillaz Grapling Challenge 2006
- Ponad rok temu
-
rozgrzewka uszu?
- Ponad rok temu