Łomik - wreszcie skończony
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze będę to dopieszczał, szlifował, polerował, pieścił ale pewnie więcej się max nie zmieni.
Zresztą ma być to ustrojstwo do roboty a nie wystawka. W łapę i jedziesz, a jak chcesz to że końcówka grubsza możesz dalej złapać i rąbać drzewko...
D2- hart. VIS - 60HRC. 5 piłek połamanych i zjechany pilnik. Jazda tylko po pracy w wolnych chwilach...dlatego tak długo trwało, ale już mam pomysł jak przyspieszyć i kolejny projekcik mojego pomysłu (też EDC...).
No a teraz pochewka! Kto użyczy kydexu?!!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po Kydex do Burzuma napisz chyba 30 zł za arkusz.
Napisano Ponad rok temu
Burzum z tego co wiem jest na jakimś wyjeździe i zanim cos ruszy z załatwianiem to trochę minie ;(
Wielkość? Raczej poruszam się po mieście i raczej noszę ze sobą jak naj mniej. Dlatego z zasady myślę i projektuję sobie różne rodzaje edc. Kiedyś fascynowałem się Kukri jednak po roku czasu na ścianie i domowym oglądaniu doszedłem do jednego wniosku - niech to będzie coś co mogę mieć przy sobie i nie wystaje.
Cóż, mnie się bardzo podoba i raczej nie zakładałem że zabłysnę na forum super ekstra czymś co spasuje każdemu. Raczej zdziwiłem się, że wszyscy którzy do tej pory mieli w łapce Łomik robili wielkie oczy! Mam też zamówienia na wykonanie kolejnych zabawek - ale to dopiero po 23 marca (przyjeżdża szlifiereczka).
Napisano Ponad rok temu
gratulacje za odwagę projektową!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
materiał na linersy - poszukiwany
- Ponad rok temu
-
drewno z okładzin Konusów