Yoon Dong Sik a Pawel Nastula
Napisano Ponad rok temu
obaj wywodza sie z judo i maja podobne w sumie soaigniecia (wiem Pawel ma lepsze :wink: ) tylko roznica jest taka ze postep jaki zrobil Yoon jest naprawde bardzo widoczny co pokazala walka jegoz Rampagem gdzie nitkt nie dawal mu wiecej niz dwoch minut
Tylko co Yoon robi - siedzie w Japonii i trenuje z Sakuraba i to bylo widac sma Yonn powiedzial ze wroci do Korei jak wreszcie wygra jakas walke.... i tu porownajmy do Pawla ktoremu sie nie chce nigdzie jezdzic mimo ze pride zaplaci za ta nauke i nawet mu za W-we za daleko wyjechac....
Napisano Ponad rok temu
i tu porownajmy do Pawla ktoremu sie nie chce nigdzie jezdzic mimo ze pride zaplaci za ta nauke i nawet mu za W-we za daleko wyjechac....
nie zrozumiałem końca w/w zdania...
Wiem że teraz zostanę troszeczke zbesztany ale według mnie u Nastuli też jest widoczny postęp w MMA. Nastula był lepszy w judo od koreańczyka więc pewnie dlatego mu trudniej zapomnieć pewne nieprzydatne techniki i nastawienie:)
A co do pomocy od pride, to widze ze tomasz jestes dobrze poinformowany. Chciałbym się więc zapytać na jakiej zasadzie i w jakim stopniu federacja pride jest w stanie pomóc zawodnikom szykującym się to występu na gali? Nie tylko o Nastulę mi tu chodzi. Czy pride opłaciłby np jego pobyt w chute box?
Napisano Ponad rok temu
ale lepiej wydac troche kasy zeby sie czegos nauczyc niz za kazdym razem zbierac wpierdol??
Napisano Ponad rok temu
nie nie oplacilo!!
ale lepiej wydac troche kasy zeby sie czegos nauczyc niz za kazdym razem zbierac wpierdol??
Tak pytanie czy on dysponuje ta kasa
Napisano Ponad rok temu
stanie pojechac np do Brazyli(patrz Materla) wiec chyba na tyle nastula moze sie szarpnac co?
Napisano Ponad rok temu
Bylem w szoku, gdy ogladalem walke Rampaga z Yoonem, niesamowity postęp.
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chlopaki przeciez zawodnik(nazwisko) pokroju nastuli nie mialby zadnych klopotow ze znalezieniem sponsora na taki wyjazd, wiec nie sprowadzajmy tematu do kwestii pieniedzy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zwlaszcza Yoshida. Totalnie mnie zaskoczyl. jestem pod OGROMNYM wrazniem...Spójrzcie jakie postępy poczynili Yoshida albo Nakamura
Napisano Ponad rok temu
a Yoshida to inna para kaloszy.. facet ma już wiek, w którym ciężko pozbyć się starych naleciałości więć jego postępy są dla mnie fenomenem..
szacunek dla niego..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w UFC z Belfortem?! 41 a przeciwnik 25-jesteśmy starzy na tyle na ile się czujemy, prawda?! :wink:
a poważniej, to myślę że Yoshida powalczy jeszcze 2-3 lata i zajmie się wyłącznie organizacją imprez MMA..
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Walka Praid
- Ponad rok temu
-
Kobiety w ringu
- Ponad rok temu
-
walki
- Ponad rok temu