kiedyś tamto a teraz Aikido
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co ty z tymi pytaniami tak ciągle? W innych działach to samo. 8O Książkę piszesz czy ankietę robisz? A może badania socjologiczne?Co kiedyś ćwiczyliście i dlaczego zrezygnowaliście, czy przed wyborem aikido coś szukaliście, i dlaczego wybraliście aikido? Mam nadzieje że to zrozumiałe
Napisano Ponad rok temu
Otoz panie pytalski odpowiem Ci ze powinienes poprostu uzyc szukajki i napewno znajdziesz interesujace Cie tematy...
Napisano Ponad rok temu
Ponad 10 lat na siłowni "starej daty", na zardzewiałych sztangielkach, drążku i olimpijskich gryfach, z 60-letnim mistrzem Europy w wyciskaniu leżąc w roli... raczej "taty" niż instruktora. Wszystko to sprzed "epoki chemii organicznej" ;-) , nadmuchanych siłaczy pocących się głównie podczas zastrzyku i maszyn rodem z Gwiezdnych wojen...Co kiedyś ćwiczyliście?...
Siłownia padła, bo nie była dochodowa dla spółdzielni mieszkaniowej pod którą podchodziła i zrobiono tam solarium. Po zmianie na "współczesną" czegoś zdecydowanie w tym brakowało, no i nadeszła "epoka chemii organicznej" , dmuchanych miszczuf bicepsu, zajmujących się w czasie treningów głównie oglądaniem telefonów komórkowych... i dlaczego zrezygnowaliście...
Nie, aikido wyparło "nową" siłownię w jednej chwili i samo załatwiło sprawę...czy przed wyborem aikido coś szukaliście?...
A bo jest "nojlepsze" dla mnie. I takie skuteczne!i dlaczego wybraliście aikido?...
Owszem.Mam nadzieje że to zrozumiałe
A teraz pytalski napisz coś o sobie ;-)
PS. Jeśli zbierasz dane do doktoratu powinieneś szukać bardziej wiarygodnego źródła...
Napisano Ponad rok temu
Zeglarstwo - skonczylem, jak poszlem na studia, a potem siatkowka - skonczylem, jak poszlem na aikido.Co kiedyś ćwiczyliście i dlaczego zrezygnowaliście, czy przed wyborem aikido coś szukaliście, i dlaczego wybraliście aikido? Mam nadzieje że to zrozumiałe
A dlaczego? Bo aikido jest takie skuteczne... (ja tam sie nie boje tego slowa...) :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Zeglarstwo - skonczylem, jak poszlem na studia, a potem siatkowka - skonczylem, jak poszlem na aikido.Co kiedyś ćwiczyliście i dlaczego zrezygnowaliście, czy przed wyborem aikido coś szukaliście, i dlaczego wybraliście aikido? Mam nadzieje że to zrozumiałe
A dlaczego? Bo aikido jest takie skuteczne... (ja tam sie nie boje tego slowa...) :twisted:
oooo.. ja też siatkówka. skończyłem jak poszłem na studia. studia skończyłem jak poszłem na aikido... albo coś koło tego.
A dleczego? Bo Stefan to mój idol i ja tez tak kcem jak on.
8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
aikido piraci na allegro
- Ponad rok temu
-
sensei N. Tamura/sensei H. Kobayashi
- Ponad rok temu
-
WORLD GAMES 2005-POKAZY