Boks w Warszawie
Napisano Ponad rok temu
temat byc moze sie powatrzal lecz chcialbym poruszyc pewna sprawe. Nie mam skonczonych 18 lat, a chcialbym pocwiczyc jakis boks w Warszawie. Interesuje mnie szczegolnie strona Praska (jakies kluby na Brodnie, Pradze, Targowku etc.). Zalezy mi na jakims klubie w ktorym sa normalni ludzie. Od biedy moze byc tez cos w Centrum. Aha, najbardziej zalezy mi na klubach w ktorych ktos byl i moze niech tacy sie wypowiadaja.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Siema,
Z calą pewnoscia moge polecic ci Akademie Lwa na Bemowie.
Co prawda masz kawalek z targowka ale jest bezposredni autobus 190 ktory szybko jezdzi a akademia jest tuz przy zajezdni autobusowej.
Warto poniewaz bardzo ciezko znalezc druga taka szkolke w wawie.
Reszta idzie w komercje a tutaj masz trenerow z pasja i widac to na treningach.
ZAjecia sa indywidualne jak i grupowe i kazdy moze sie zapisac bez wzgledu na wiek i poziom.
bardzo polecam
www.akademialwa.pl
pozdroo
Napisano Ponad rok temu
Z tego co pamiętam FENIKS Warszawa , Legia Warszawa ma również boks nie wiem czy sam boks nie jest w klubach muay thai Palestra Warszawa albo Garuda warszawa w S4 warszawa tez chyba maja sam boks , i w Warszawskim centrum atletyki WCA.
Napisano Ponad rok temu
ja chodze do Akademii Walki od miesiaca i moge ci ja szczerze polecic. Trenerzy daja wycisk na treningach, maja oko na każdego, sporo sie nauczylem przez ten czas
Napisano Ponad rok temu
Mój brat chodzi na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w Akademii Walki i poleca. Poczytaj ofertę [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] mają duży wybór zajęć. Może ci się coś spodoba. Pozdrawiam
Użytkownik basienka6 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hejo! Jak [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to tylko w akademii walki w wawie. Super trenerzy, duża siłownia, pełna profeska. Prowadzą zajęcia zarówno dla dzieci, młodzieży i dorosłych. Ja zapisałam się na damski box i jestem zachwycona
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gala boksu w Wołowie
- Ponad rok temu
-
Muay Thai, Bielsko, Jak,gdzie, kiedys??
- Ponad rok temu
-
gdzie można kupic T-shirty fajne z aplikacjami Muay thai
- Ponad rok temu
-
Trening Boksu
- Ponad rok temu
-
Stretching
- Ponad rok temu
-
STOPNIE
- Ponad rok temu
-
STOPNIE
- Ponad rok temu
-
Danny Williams vs. Matt Skelton (25.02.06)
- Ponad rok temu
-
jak ??
- Ponad rok temu
-
Gorzów Wielkopolski klub
- Ponad rok temu