rękojeść z prasowanych krązków skórzanych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
bardzo ciekawe forum. Właśnie się wczytuję, jak dorwe jakiegoś Corela albo inny poważny program do rysowania, to zamieszczę projekt (niestety skanera nie mam, a tylko odręczny rysunek posiadam). Na razie powiem, że stal mam ze złomowiska, bliżej nieokreslonego typu część z bliżej nieokreslonego modelu samochodu, płaskownik 30cm*6cm*5mm, a nóz będzie tzw. Predator, czyli z osłoną na palce (bardziej przypominającą kastet :twisted: ).
Napisano Ponad rok temu
da się zahartować. Szkoda Twojego wysiłku na coś co nie będzie funkcjonalne. Postaraj się o stal np. z rozhartowanego i wyprostowamnego resora. Będzie to można póżniej zahartować i nóż będzie w pełni użytkowy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a może być kawałek pancerza od czołgu z czasów II WŚ? :twisted: Mój dziadek ma w piwnicy, nawet nie pytam skąd...
Powiem Ci ze zrobilismy z kumplem ostatni młotki z tekiego pancerza i pękły[8O] po zahartowaniu... wiec robisz to na wlasne ryzyko 8)
Napisano Ponad rok temu
A to nie bylo odlewane?
Napisano Ponad rok temu
A to nie bylo odlewane?
Jezeli pytasz o młotki... nie, nie były odlewane, materiał został wyciety palnikiem. Potem lekko wykuty kształt i troche szlifierki :wink: .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Knifemakery ze śląska
- Ponad rok temu
-
http://www.ancientcrafts.pl
- Ponad rok temu
-
Spawalnictwo - jakiś ebook poszukiwany
- Ponad rok temu