otoz szukam jakis ciekawych kombinacji do tego rzutu i cwiczen przygotowujacych do jego wykonania ( np tak jak do uchi maty  sa wymachy noga przy scianie ). Z gory dziekuje za pomoc. pozdrawiam
  otoz szukam jakis ciekawych kombinacji do tego rzutu i cwiczen przygotowujacych do jego wykonania ( np tak jak do uchi maty  sa wymachy noga przy scianie ). Z gory dziekuje za pomoc. pozdrawiam

tsuri komi- goshi
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 bo wiem jak rzut wyglada tylko nie bardzo wiem jakie kombinacje mozna z niego robic
  bo wiem jak rzut wyglada tylko nie bardzo wiem jakie kombinacje mozna z niego robic  no i te cwiczenia
  no i te cwiczenia

Napisano Ponad rok temu
albo jesli się gwałtownie wycofa, jak to przy biodrowych, konczysz np tai-otoshi.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Dlaczego? Dlaczego?- Ponad rok temu 
- 
			 Podziekowania dla Kolegi Speedy Podziekowania dla Kolegi Speedy- Ponad rok temu 
- 
			 .dla porownania.. .dla porownania..- Ponad rok temu 
- 
			 Koszulki, smycze, bluzy z logiem waszej sekcji ! Koszulki, smycze, bluzy z logiem waszej sekcji !- Ponad rok temu 
- 
			 Adam Górnik Adam Górnik- Ponad rok temu 
- 
			 WIECEJ JUDO W TV !!! WIECEJ JUDO W TV !!!- Ponad rok temu 
- 
			 2006 JIGORO KANO CUP INTERNATIONAL JUDO TOURNAMENT 2006 JIGORO KANO CUP INTERNATIONAL JUDO TOURNAMENT- Ponad rok temu 
- 
			 ..a moze by tak... ..a moze by tak...- Ponad rok temu 
- 
			 Opaski na rękę Judo!!! Opaski na rękę Judo!!!- Ponad rok temu 
- 
			 Judogi Decathlon i Action Judogi Decathlon i Action- Ponad rok temu