Hm, zapytam tak OffTopic moze a moze nie ; )
Czy ktos z szanownych BUDOwiczow nie posiada w swoich zbiorach arkusza XLS (lub innej podobnej aplikacyjki) wspomagajacego rejestracje zawodnikow na zawodach; mowiac wprost chodzi o "inteligentna" liste sortujaca uczestnikow wgnazwiska, wagi, wieku itp (i zeby nie bylo za latwo) nastepnie tworzy grupy wagowo-wiekowe i przypisuje (w systemie eliminacji) poszczegolnych zawodnikow do poszczegolnych grup.
A moze ktorys z programistow napisalby cos takiego (Excel bylby chyba najlepszy do tego), taki arkusik XLS z kodem VB w ramach pracy spolecznej ; ) ?
Mysle ze nie tylko mi by sie to przydalo
Zeby nie bylo ze pasozytuje ; ) to sam napisalem juz cos takiego (wlaie arkusz XLS), ale nie mam zbyt wiele czasu i jest to zrobione "na kolanie" a co za tym idzie nie jest doskonale.
Zatem reasumujac, zapraszam do przesylania swoich prac w tym temacie do mnie, potem wybierzemy optymalne rozwiazanie ktore mam nadzieje bedzie sluzyc wiekszemu gronu

Arkusz kalkulacyjny - waga/wiek/grupy zawodnikow na zawody
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

Brak odpowiedzi do tego tematu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Kata w wykonaniu Hiroshi Shirai Kata w wykonaniu Hiroshi Shirai- Ponad rok temu 
- 
			 Rickson Gracie Rickson Gracie- Ponad rok temu 
- 
			 Kaprysna chmura Kaprysna chmura- Ponad rok temu 
- 
			 Daisukey HL Daisukey HL- Ponad rok temu 
- 
			 Waleczna sobota. Waleczna sobota.- Ponad rok temu 
- 
			 Powrót do przeszłości Powrót do przeszłości- Ponad rok temu 
- 
			 Encyklopedia oddziałów specjalnych Encyklopedia oddziałów specjalnych- Ponad rok temu 
- 
			 Kiedy transmisja ostatniego Pride'a i gdzie??? Kiedy transmisja ostatniego Pride'a i gdzie???- Ponad rok temu 
- 
			 czy znacie jakieś pisma elektroniczne? czy znacie jakieś pisma elektroniczne?- Ponad rok temu 
- 
			 Zdjecia / tapety/ plakaty Zdjecia / tapety/ plakaty- Ponad rok temu