MMA w ... kinie?
Napisano Ponad rok temu
Przyszedl mi wlasnie taki pomysl do glowy, aby ogladac MMA w kinie. Pomysl troche zaskakujacy, bo przeciez w kinie oglada sie filmy, a nie sport.
Jednak w kinach robia imprezy typu reklamy przez cala noc, filmy dokumentalne przez cala noc. Mysle, ze udalo by sie dogadac z wlascicileami danego kina. Jesli bylo by duzo chetnych (pelna sala) to czemu nie - kino by zarobilo.
Wciaz sprowadza mnie jedna rzecz na ziemie. Wie ktos "z czego" puszczaja oni filmy. Czy to jest zwykly plik, ktory mozna odtworzyc na komputerze, czy potrzeba profesjonalnej tasmy.
Jak wyglada sprawa z prawami autorskimi takiego turnieju jak PRIDE?
Watpliwosci pewnie znajdziecie o wiele wiecej, ale jak mowie to tylko pomysl (jakich wiele), ktory zrodzil sie w mojej malej glowce.
Co myslicie o takiej imprezie "Noc MMA"? Czy byli by chetni?
Napisano Ponad rok temu
i juz widze tych ludzi (przypadkowch) wychodzących w trakcie z przerażeniem na twarzy - bosze, co oni tam robią, leją sie po mordach, jakieś cepy lecą, tarzają się po ziemii, w ogole jakie to brutalne, to nie może być prawda ... ja myślałem/myślałam, że to będzie jak z chuckiem norrisem albo van damem. Aaaaa, Bolo Yang - wróć, pliz.
Napisano Ponad rok temu
ps.
na koniec dla prawdziwych twardzieli drwiacych z chemoroidow pokazac cala walke Gracie vs Sakuraba - bez przerwy;
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak coś się ruszy to dam znać.
Napisano Ponad rok temu
A pozatym pomysl ciekawy tylko trudno by bylo w jednym miescie tyle osob skrzyknac raczej.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
ale jeszcze jest kwestia praw autorskich i z tym moze byc najtrudniej.
w kazdym razie zobaczymy co da sie zrobic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeśli byłoby to w Krakowie i poza obszarami okolic N.Huty to bardzo chętnie
Ja też
Napisano Ponad rok temu
Niestety zaiks jak sie dowie, to nie popusci. Musialbys zaplacic prawa autorskie i uzyskac zgode tworcow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na "noc reklamożerców" tez nikt nikomu nie każe przychodzić - przychodzi Ci co lubią oglądać reklamy (np. ja). Tak samo sprawa by wyglądała z MMA. Nie chcesz - nie oglądaj.
Jutro jestem umówiony z pewna wspaniała Panią. 8) Prawdopodobnie będę w Kinotece (Warszawa Śródmieście) to jak będę mógł to sie spytam jak wygląda organizowanie takich imprez oraz o koszty. No chyba, ze kina jutro nie będzie - kobiety maja swoje sposoby na przekonywanie ludzi, a ja jestem tylko biednym małym facetem
Napisano Ponad rok temu
good idea!!
Jeśli coś takiego wypali w moim mieście to na bank pojdę
Napisano Ponad rok temu
Nie pamietam co to bylo, ale na pewno jakas impreza sportowa - moze nawet live.
W multikinie w W-wce mozna popytac.
Napisano Ponad rok temu
Natomiast jakby było coś takiego u mnie w mieście - w kinie - zapewne bym poszedł. Pomysł dobry, chociaż wydaje mi się, że może być za mało chętnych
:?
Napisano Ponad rok temu
Przed chwileczką rozmawiałem z Panią Magdaleną Borgus z Multikina w Warszawie.
Koszt wynajęcia sali na 180 osób to 3.000 zł (poniedziałek - czwartek). Materiały video bez problemu można puszczać z płyt DVD. Jeśli koszty byśmy rozłożyli na osoby to ceny wyglądały by następująco:
- 17,- zł przy 180 osobach
- 30,- zł przy 100 osobach
Nadal nie wiem jak wygląda sprawa z prawami autorskimi gal takich jak PRIDE, czy UFC.
W wolnej chwili poszukam jakiegoś kontaktu do osób tym się zajmujących i spytam się jak tutaj sprawy się mają.
Największy problem to skompletować 100 - 180 zł. Popytam się ludzi w sekcjach gdzie ćwiczę - ilu było by zainteresowanych. Zobaczymy czy wogóle sie opłaca brać za tego typu rzeczy...
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
PRIDE - gala noworoczna
- Ponad rok temu
-
Metodologia treingu mma
- Ponad rok temu
-
Fedor w filmie z Van Dammem??