Mam taką prośbe a zarazem pytanie zwłaszcza do instruktorów i trenerów TKD. Czy ktoś z Was zetknął się kiedyś z regulaminem sali sportów walki. Szukalem czegoś takiego ale nigdzie nie moge znależć. Chdzi tutaj o uniwersalny regulamin który dotyczyłby zarówno karate TKD Judo itp. Mam nadzieje że cos takiego ktos kiedyś spotkał bo nie chce mi sie samemu go opracowywać
Regulamin sali sportów walki
Napisano Ponad rok temu
Mam taką prośbe a zarazem pytanie zwłaszcza do instruktorów i trenerów TKD. Czy ktoś z Was zetknął się kiedyś z regulaminem sali sportów walki. Szukalem czegoś takiego ale nigdzie nie moge znależć. Chdzi tutaj o uniwersalny regulamin który dotyczyłby zarówno karate TKD Judo itp. Mam nadzieje że cos takiego ktos kiedyś spotkał bo nie chce mi sie samemu go opracowywać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może coś wyciągniesz przydatnego, miłego dnia.
Napisano Ponad rok temu
to ogolnie czy z jj? :wink: poza tym co autor rozumie prezz sale sportow walki? sale gimnastyczna w szkole gdzie odbywaja sie treningi karate/ kungfu/ tkd... czy jakis wyspecjalizowany budynek z wszelkimi mozliwymi matami, ringami itd? i w ogole o co chodzi??Jeśli ogólnie, to masz coś takiego z jj
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
SEMINARIUM TAEKWONDO - Poznań- Ponad rok temu
-
Ktoś z Zabrza >>??- Ponad rok temu
-
Techniki wykonywane w parterze - Noowo Gisool- Ponad rok temu
-