itp. czy jest taka możliwość żeby dzięki capoeirze sie tego nauczyć??
  itp. czy jest taka możliwość żeby dzięki capoeirze sie tego nauczyć??   oczywiście nie dokładnie tego samego ale coś w tym stylu, i oczywiście potrenować CAPO a przy okazji te akrobacje
   oczywiście nie dokładnie tego samego ale coś w tym stylu, i oczywiście potrenować CAPO a przy okazji te akrobacje  

Napisano Ponad rok temu
 itp. czy jest taka możliwość żeby dzięki capoeirze sie tego nauczyć??
  itp. czy jest taka możliwość żeby dzięki capoeirze sie tego nauczyć??   oczywiście nie dokładnie tego samego ale coś w tym stylu, i oczywiście potrenować CAPO a przy okazji te akrobacje
   oczywiście nie dokładnie tego samego ale coś w tym stylu, i oczywiście potrenować CAPO a przy okazji te akrobacje  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co ty facet, capoeira to ciężka walka na śmierć i życie, typu "dwóch wchodzi jeden wychodzi"
 brzmi groźnie
   brzmi groźnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bejzbol jakiś normalnie ta capanonierajak to sie pieknie mowi: bazy, bazy i jeszcze raz bazy ;]

Napisano Ponad rok temu
 ), a nie placz (jak ciotka z zachodu
  ), a nie placz (jak ciotka z zachodu  ).
  ).

Napisano Ponad rok temu
zły dzień?stary, ile masz lat? (15, już widzę.) Nie ma to-tamto, albo Ci na Capoeira zalezy albo na akrobatyce. Co i kto Ci poradzi, ze nie ma u Ciebie treningow? Ty mieszkasz w swoim miescie, a nie my, kombinuj (jak rasowy Polak
), a nie placz (jak ciotka z zachodu
).

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem jak inni, ale mnie urzekła Twoja historia, naprawdę...Znalazłem świetne rozwiązanie :twisted: zapisze sie na capo i na akrobatyke(bo jedna jest w lublinie, tylko jeszcze nie wiem gdzie) w końcu starzy płacą :twisted: hehe, ale ja jestem zmyślny
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu