Turek na Mokotowie
Napisano Ponad rok temu
oraz dla mlodszych 7-10 lat?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chciałem zapisać się na styl parterowy a z tego co widzę to wszystkie sekcje bjj skumulowały się na Mokotowie. Nie wiecie czy istnieje może jakaś sekcja w okolicach Żoliborza?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy na fortach sa sekcje dla poczatkujacych?
oraz dla mlodszych 7-10 lat?
dla poczatkujacych jak najbardziej
co do dzieci to jezeli uzbiera sie grupka okolo 8 osob to tez nie ma problemu.
Doczytałem teraz o Fortach Bema. Czy to znaczy że na fortach odbywa się luta livre a na mokotowie bjj? I to jedyna różnica pomijajac że na fortach jest więcej treningów?
roznica jest taka ze na mokotowie jest grupa dla poczatkujacych i treningi prowadzone sa od podstaw a na fortach grupa bardziej zaawansowana. co do gi to kto ma i chce trenuje w gi a kto nie to nie.
pozdrawiam i zapraszam w imieniu radka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chciałem zapisać się na styl parterowy a z tego co widzę to wszystkie sekcje bjj skumulowały się na Mokotowie. Nie wiecie czy istnieje może jakaś sekcja w okolicach Żoliborza?
Pytanie było o styl parterowy w okolicach Żoliborza, a nie o luta livre u Radka Turka (z całym szacunkiem dla tego zawodnika).
Napisano Ponad rok temu
Pytanie było o styl parterowy w okolicach Żoliborza, a nie o luta livre u Radka Turka (z całym szacunkiem dla tego zawodnika).
ale temat, jakby nie patrzec, jest o treningach u radka turka. o treninach w mma warszawa jest w innym temacie, rowniez w dziale bjj, luta livre, sambo - tam mozna sobie wejsc i poczytac o treningach na awfie. tutaj skupmy sie na tym co dzieje sie na fortach bema lub ewentualnie na mokotowie
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Załoga z Łomży przyjedzie na gościnny trening w piątek 13 (mam nadzieję, że nie to nie będzie pechowy piątek).
bardzo fajnie czekamy!
a co do daty - mysle ze wyniknie wiecej dobrego niz zlego
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Dobrze Was tam Radek szkoli, mam nadzieje ze zacznie do nas znow przyjezdzac jak najszybciej i zrobi porzadki
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam i do zobaczenia!
Napisano Ponad rok temu
dla wyjasnienia jak przyjdziecie np 20 dnia miesiaca nikt wam nie bedzie kazal placic za caly tak jak to bywa w konkurencyjnej sekcji
do Lomzy jade za 2 tygodnie wiec panowie pilnujcie planu co mieliscie robic
a za tydzien jestem w lublinie bo luzik powiedzial ze ma jakas super technike na mnie wiec jade sie czegos nauczyc
Pozdrowienia dla kozakow z Lomzy i lublina
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
PROCES NAUKI BJJ
- Ponad rok temu
-
PROCES NAUKI BJJ
- Ponad rok temu
-
Historia bjj by Tim Cartmel - po angielsku z komentarzami
- Ponad rok temu
-
ZYCZENIA NOWOROCZNE!!!
- Ponad rok temu
-
nieco makabryczny filmik z zawodów
- Ponad rok temu
-
Łomża potrzebuje trenera Grapplingu.
- Ponad rok temu
-
www.jiujitsushop.com - ktos ma jakies info?
- Ponad rok temu
-
Seminarium BJJ z Alexandre Paiva 4 dan
- Ponad rok temu
-
Grappling i MMA na Ursynowie
- Ponad rok temu
-
Kimono Keiko Raca na sprzedaz
- Ponad rok temu