Blacha w Świecie Noży
Napisano Ponad rok temu
od jutra do piątku włącznie bede siedział w Świecie Noży jako pomocnik bo Jarek przewiduje zwalenei sie chętnych na prezenty i ktoś im musi wyjaśniać co do czego i jak
więc bede to ja zapewne
więc wpadać kto tam może w odwiedziny do wujka Blaszki towarzysko pogadamy itp.
wpadać kto może
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Qkiel - e tam profesjonalna, po prostu Jarka trzeba odciążyć, a ja przynajmneij po raz pierwszy bede mógł ludziom godzinami gadać o nożach a oni nie będą usypiać
a pozatym nienawidze cyrku przedświątecznego w domu gdzie zawsze jestem zapędzany do kuchni więc mam szanse sie wyrwać i porobić coś co lubie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niekompetentny grubas
tak lepiej ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przeuprzejmy! ...a jak go szlag trafial jak manixem skrobal cene z pudelka tak zeby go nie pokroic w plastry... powiadam Wam braciszkowie moi zacnie!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poza tym Blaszka chyba mial problemy z rozpoznaniem mnie "co to za gosc...a nie wazne!"
Napisano Ponad rok temu
no ja tam dwa pikutki juz chapnalem
poza tym Blaszka chyba mial problemy z rozpoznaniem mnie "co to za gosc...a nie wazne!"
Nie to żebym judził, ale czy dobrze przeczytałem? Stwierdził, że nieważne kim jesteś...??? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
oj tak mi sie napisalo, ja tam nie wiem jakie skomplikowane procesy myslowe przebiegaja w jego umysle, moge sie tylko domyslac
Napisano Ponad rok temu
Mradu spoko ja twarze kojarze, z nickami różnie bywa
właśnie wracam do domu i musze przyznać że fajnie było pomóc Jarkowi
troche mam nadzieje powstrzyma mi chorobe to że omacałem sie wszystkiego, nagadałem o tym jeszcze więcej itp.
może dzięki temu choć raz wpadne na pomysł żeby na co innego wydać kase
pozdrawki dla wszystkich
Napisano Ponad rok temu
No mam nadzieje ze wiesz ze to ze mna zasuwales w ta i z powrotem po dworcuMradu spoko ja twarze kojarze, z nickami różnie bywa
Napisano Ponad rok temu
Jkab y co to ja zapierdzielałem po kasę do dwóch bankomatów :wink:Mradu spoko ja twarze kojarze, z nickami różnie bywa
Napisano Ponad rok temu
Hellfire, można Cię chyba nie poznać, zawsze wygladasz ajk na avatarku ? :-)Jkab y co to ja zapierdzielałem po kasę do dwóch bankomatów :wink:spoko ja twarze kojarze, z nickami różnie bywa
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Benchmade Gamer - wadliwa pochwa
- Ponad rok temu
-
PiterM daje czadu :)
- Ponad rok temu
-
tytuł sie popsuł ;-) , śniegowy prezent
- Ponad rok temu
-
Nóż (chyba fajny) pod choinkę... dla kogoś z was :)
- Ponad rok temu
-
Narodowy Spis - Camillus CQB
- Ponad rok temu
-
Benchmite Red Class
- Ponad rok temu
-
Przeróbka Green Beret
- Ponad rok temu
-
ASEK Ontario