Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... :)
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niesamowity widok dla mnie 8O :-) ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie zamienilbym mojego CQC7 na te wszystkie noze razem wziete .
Napisano Ponad rok temu
Co za duzo to nie zdrowo...
Nie zamienilbym mojego CQC7 na te wszystkie noze razem wziete .
Gdybym miał CQC-7 to bym się 10 sekund nie zastanawiał. Potem sprzedałbym kilka, kilka zostawił i odkupił CQC-7, gdyby mi tak zależało.
Napisano Ponad rok temu
Thorn możesz szepnąć co to za Kukri?
Napisano Ponad rok temu
Gdybym miał CQC-7 to bym się 10 sekund nie zastanawiał. Potem sprzedałbym kilka, kilka zostawił i odkupił CQC-7, gdyby mi tak zależało.
Czyli mamy inne podejscie do calej idei posiadania noza.
Majac ich tyle nie czulbym sie przywiazany do zadnego z nich na tyle zeby nazwac go swoim prawdziwym kompanem.
W calej pogoni za coraz nowymi i lepszymi klingami chyba o czyms zapomnielismy...a szkoda.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Jedno nie przeszkadza w drugim Kane... mozna miec jednego starego wiernego kompana, takiego "nie na sprzedaz chocby nie wiem co" a reszta moze zmieniac sie w zaleznosci od nastroju lub aktualnego stanu portfela.Majac ich tyle nie czulbym sie przywiazany do zadnego z nich na tyle zeby nazwac go swoim prawdziwym kompanem
Spokanko bylo cool 8) Dzieki dla wszystkich - ze szczegolnym uwzglednieniem Thorneba za organizacje cyklicznych juz "czwartkow nozowych"
Napisano Ponad rok temu
Z tego co leży na stole prawie nic mi się nie podobało same sebenzy, maddogi i opr'y 8O
Za to miałem okazję przytroczyć sobie Spyderco Perrin Street Bowie (czy jak mu tam) na prowizorycznym IWB na grzbiecie, i kurde kurde, cud-miód-malina, tylko ta skubana rękojeść do małych przeróbek (czyli zrobienia od nowa, de facto). Gamer od Seikena to najczystszy odlot - to już zupełnie inny nóż jest. Kukri (ColdSteel, ktoś pytał) pierwsza klasa, trudno opanować chęć rąbania jak się ma to cholerstwo w łapie 8)
I warto zwrócić uwagę na takiego niepozornego kurdupla - latareczkę leżącą na środku stołu mniej więcej. Ooooodlot, świeci jak nienormalna 8O choć rozmiarów jest nikczemnych :wink:
Było cool.
AdamD
Napisano Ponad rok temu
A co to za pazurek?
Pazurek jest Herbertza i kosztuje w porywach do 8 dyszek
A widziałem i za mniej... Tylko jeden taki (%^&*) nacisnął w pochewce to, czego się nie naciska i kupił do ode mnie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A foty- wszystko co fajne musi być takie drogie?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zagadka bez nagród
- Ponad rok temu
-
Tactical Fillet
- Ponad rok temu
-
Konkurs z nagrodami na foto.
- Ponad rok temu