Gi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Platinum Weave to poprawiona wersja Gold Weave made by Gameness.
Co do wytrzymałości single weave to nie mam nic do zarzucenia - jest super. Zresztą np gi Korala wszystkie są single (a kosztują np w riofightwear 169 usd z wysylka). Proponuje zobaczyc na oferte SSF Gear - mają gi gameness single weave za 85 usd - moim zdaniem to dobra propozycja )
w SSF Gear dostaniesz dodatkowo 3% znizki na haslo KOSIOR.pl ) szczegoly na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdrawiam
Piotr
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Full Contact Magazyn w SdW
Napisano Ponad rok temu
Ponieważ z przedziałów wzrostowych i wagowych wynika, ze jestem gdzieś pomiędzy A2-A3
Zwracam się z prośbą czy może ktoś podać dokładne wymiary długość rękawa, szerokość w plecach, długość góry gi i ewentualnie spodni A2 i A3 wspomnianego wcześnieg atama gi.
Moze i inne rozmiary bo z cała pewnościa nie tylko ja mam taki problem
dzięki
Napisano Ponad rok temu
To kup A-2.Ponieważ z przedziałów wzrostowych i wagowych wynika, ze jestem gdzieś pomiędzy A2-A3
Napisano Ponad rok temu
Mimo tak tez sądzę zrobię - starałem się przekopać przez archiwalne tematy związane z gi, rozmiarami, fasonami i "złotymi radami" jakie sa lepsze dla masywniejszych a jakie dla szczuplejszych zawodników ... koszmar 8O
Dlatego pojawiło się moje pytanie ad. dokładnych wymiarów A2 i A3 co bym mógł porównac te dwie wielkości i odnieśc to do wymiarów mojego mocno juz spracowanego maturo :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Campeonato Brasileiro Submission Cyclone - 11.12.2005
- Ponad rok temu
-
2 Puchar Berserkerów
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Łodzi
- Ponad rok temu
-
jaka masć na bolące stawy??
- Ponad rok temu
-
Paski
- Ponad rok temu
-
Treningi z mistrzem swiata BJJ w MMA Okninski Polska!
- Ponad rok temu
-
Limerick BJJ
- Ponad rok temu
-
ochraniacze na kolana
- Ponad rok temu
-
Aldo Caverinha
- Ponad rok temu
-
rozmiary gi