FEDOR vs. ZULU na NYE - oficjalne !!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jednak mial operacje? Wydawalo mi sie ze nie mial jeszcze, mial miec po walce z Mirko , ale czytalem pozniej , ze operacje bedzie mial dopiero w przyszlym roku...
Napisano Ponad rok temu
A jak typujecie Arona vs Silva ? moim zdaniem Silva sie powoli wypala a Arona może śmiało walczyc o tytuł - nalezy mu sie...
Typuje na Silve Sądze, że ta walka bedzie zupełnie inna niż z Final Conflict i wynik również... Silva znokautuje Arone w 2 lub 3 rundzie, przynajmniej mam taka nadzieje... Nie będzie byle Arona krzyczał mu w twarz a co do walki Fedora z Zuluzinho to myśle, że bedzie to ciekawy pojedynek Fat-Z z tego co slyszałem w Brazylii miał 37 walk i wszystkie wygrane przez KO nie widziałem jego ostatniej walki, no ale rekord miły
Pozdrawiam
WAR WANDY WAR !!! 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nikt nie ruszy Fedora...Ogień Fedrooooor !a co do walki Fedora z Zuluzinho to myśle, że bedzie to ciekawy pojedynek Fat-Z z tego co slyszałem w Brazylii miał 37 walk i wszystkie wygrane przez KO nie widziałem jego ostatniej walki, no ale rekord miłyA jak typujecie Arona vs Silva ? moim zdaniem Silva sie powoli wypala a Arona może śmiało walczyc o tytuł - nalezy mu sie...
Pozdrawiam
WAR WANDY WAR !!! 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy ktokolwiek obstawia inny wynik niz wygrana Fedora? tu sie nawet nie ma nad czym zastanawiac
jeden czysty cios (oczywiście cieżko będzie) i Fiodor leży na deskach jak go oszołomi zulu to zamochowce z góry go wykończą, ale prawdę mówiąc sam w to nie wierzę, po walce z Mirko gdzie Fiodaor sporo zebrał i szedł cały czas na przód trudno dać jakiś szanse Zulu, ale taki dawny Mike Tyson zatłukby Fiodora znim by powiedział A
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy ktokolwiek obstawia inny wynik niz wygrana Fedora? tu sie nawet nie ma nad czym zastanawiac
jeden czysty cios (oczywiście cieżko będzie) i Fiodor leży na deskach jak go oszołomi zulu to zamochowce z góry go wykończą, ale prawdę mówiąc sam w to nie wierzę, po walce z Mirko gdzie Fiodaor sporo zebrał i szedł cały czas na przód trudno dać jakiś szanse Zulu, ale taki dawny Mike Tyson zatłukby Fiodora znim by powiedział A
Ptysiu, czy nie dostrzegasz róznicy pomiędzy dyscyplinami które uprawiają Tyson i Fedor ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
różnica widoczna dla mnie tylko piszę, że nawet w mma dobry bokser wykończy wiekszość zawodników, tylko mi nie pisz że młody Nogueira ma mistrza Brazyli w boksie, bo Brazylia w światowym boksie sie nie liczy, chodzi o to że dawny ,Mike by rozpierdzielił ich wszystkich bez względu na to jaki sport by nie uprawiali bo zanim by podszedł lub sie na niego rzucił, to juz by leżał na deskach, a jego łeb leżałby sie poza matą, ringiem lub w rynsztoku (w zależności od miejsca walki)[/b]
:roll: pierdu, pierdu, pierdu
:roll:
nawet mi się, kurwa, komentować nie chce
Napisano Ponad rok temu
eh...znalazł się kolejny trener światowego MMA, który wszystko o wszystkim wie najlepiejróżnica widoczna dla mnie tylko piszę, że nawet w mma dobry bokser wykończy wiekszość zawodników, tylko mi nie pisz że młody Nogueira ma mistrza Brazyli w boksie, bo Brazylia w światowym boksie sie nie liczy, chodzi o to że dawny ,Mike by rozpierdzielił ich wszystkich bez względu na to jaki sport by nie uprawiali bo zanim by podszedł lub sie na niego rzucił, to juz by leżał na deskach, a jego łeb leżałby sie poza matą, ringiem lub w rynsztoku (w zależności od miejsca walki)[/b]
Napisano Ponad rok temu
pierwsza darmowa: MYSL.
druga w sumie tez, w koncu swieta ida: jesli chcesz uchodzic za eksperta i mowic o czyms z takim przekonaniem to zbadaj fakty w danej sprawie.
Z pewnoscia Mike Tyson to zawodnik swietny ale w boksie a nie MMA.
Skoro jest taki genialny i niepokonany to ciekawe czemu nie przyjal propozycji walki z duuuuuzo lzejszym Roycem Gracie, za ktora to ponoc otrzymac mial 1 mln dolarow + kolejny milion za kazda minute ktora wytrzyma na ringu. Zapytasz pewnie i co z tego? a to z tego, ze propozycje te odrzucil. Ciekawe czemu tak doskonaly zawodnik, wg tego co mowisz milionprocentowy faworyt odrzucil szanse zarobienia lekka renka kilku milionow dolarow (bo przeciez mogl sie pobawic, skoro mial taka przewage).
Wniosek jest jeden - nie mial przewagi.
A w ogole, to idz ty z tymi tanimi tekstami do piaskownicy, moze tam cie chociaz sluchac beda i przyznaja ci racje.
B.
Napisano Ponad rok temu
Skoro jest taki genialny i niepokonany to ciekawe czemu nie przyjal propozycji walki z duuuuuzo lzejszym Roycem Gracie, za ktora to ponoc otrzymac mial 1 mln dolarow + kolejny milion za kazda minute ktora wytrzyma na ringu. .
wyzwanie nie dotyczyło Żelaznego Mike'a lecz Roya Jonesa Juniora i nie Royce miał walczyć, ale Rickson
co nie zmienia faktu, że Mike na 90% przegrałby z Roycem
Napisano Ponad rok temu
B.
Napisano Ponad rok temu
różnica widoczna dla mnie tylko piszę, że nawet w mma dobry bokser wykończy wiekszość zawodników, tylko mi nie pisz że młody Nogueira ma mistrza Brazyli w boksie, bo Brazylia w światowym boksie sie nie liczy, chodzi o to że dawny ,Mike by rozpierdzielił ich wszystkich bez względu na to jaki sport by nie uprawiali bo zanim by podszedł lub sie na niego rzucił, to juz by leżał na deskach, a jego łeb leżałby sie poza matą, ringiem lub w rynsztoku (w zależności od miejsca walki)[/b]
idz sie lecz... wez sie kretynie nie wypowiadaj bo dla mnie to ty sie nie liczysz i twoje zdanie. Tak na dobra sprawe to gowno pewnie wiesz o sztukach walki, szczegolnie jj i bjj a o boksie jeszcze mniej skoro tak uwazasz. Lepiej zacznij cos trenowac... powiedz nam z jakim rezultatem to moze cie bedziey sluchac.
Napisano Ponad rok temu
swieta ida...wszedzie pelno elfow trolli i innych dziwactw... :roll: :roll: :roll:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Temat z przymróżeniem oka - ;-)
- Ponad rok temu
-
FIRMA PIT BULL WEST COAST poszukuje dystrybutorów odżieży!!!
- Ponad rok temu
-
Dzieci w MMA!!!
- Ponad rok temu
-
Dwie nowe walki na karcie PRIDE NYE
- Ponad rok temu
-
Punkty Witalne Czlowieka
- Ponad rok temu
-
CRO-COP