Filmy z gali Jungle Fight
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A, jak zauważyłem, nikt jakoś Ci tu tego nie wytyka, zapewne ze względu na Twój imponujący dorobek jako zawodnika mma. Może zatem taka informacja Ci się przyda... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Taaaa, dokładnie!! Kawał chama - wyjebać go z forum!! :wink:Cipao, styl Twoich niektórych wypowiedzi jest, prawdę powiedziawszy, mało kulturalny i dość wulgarny.
Napisano Ponad rok temu
To nie kwestia obrażania się i płakania. To kwestia pewnego poziomu wypowiedzi i tyle.Sluchaj bo tu czesc osob ta faceci a nie baby co sie lalkami bawili w dziecinstwie i sikajac siadali. To nie forum lapsow co sie obrazaja jak ktos ich pojedzie i placza jak beksalala.
I nie trzeba być 'lapsem' albo 'babą', żeby nie lubić takiego stylu wypowiedzi.
Nie o to idzie. Tylko o to, że jak ktoś inny tak pojedzie, to zaraz 'obrywa za to po uszach' i słusznie. A niektórym, nawet się nie zwraca uwagi. :wink:Taaaa, dokładnie!! Kawał chama - wyjebać go z forum!! Smile Wink
Ja akurat Pana Cipao także podziwiam i cenię. Co nie zmienia faktu, że jeśli chodzi o styl wypowiedzi, to mógłby więcej przykładu brać np. z niejakiego mkimury, żeby daleko nie szukać i wysilić się na więcej kultury.
No, ale nie zaśmiecajmy tego dowcipnego topicu.
Napisano Ponad rok temu
To idz na forum dla gejsz tam może zostaniesz moderatoremTo nie kwestia obrażania się i płakania. To kwestia pewnego poziomu wypowiedzi i tyle.
I nie trzeba być 'lapsem' albo 'babą', żeby nie lubić takiego stylu wypowiedzi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gejsz i ciot pod dostatkiem jest na każdym forum. Wystraczy popatrzeć na niektóre zdjęcia w avatarach. Np. w Twoim.To idz na forum dla gejsz tam może zostaniesz moderatorem
I co? Odpowiada Panu taki styl prowadzenia rozmowy? Czy powinno być jeszcze dosadniej?
Generalnie nie dziwię się, że pojawia się taki szeroki odzew ze strony 'wyznawców' skrytykowanej przeze mnie osoby.
I prawdę mówiąc mam to gdzieś. Jak ktoś zasługuje na zwrócenie uwagi, to warto to zrobić i tyle. (Choćby to był i sam Nogueira. ) Wszystkich, którzy mają jeszcze zamiar jechać mnie za to, żegnam kulturalnym:
Pocałujcie mnie w... nos.
(Nie napisałem, że 'w dupę', bo jetem baba, gejsza i lamus, który uważa, że warto zachować w miarę kulturalny poziom rozmowy).
No naprawdę - dość już tego offtopa.
EOT Panowie!
Napisano Ponad rok temu
a tu coś dla najmłodszych:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ale tam czuje sie najlepiej . pozdrawiam i obiecuje poprawe to byl moj przedostatni raz Prosze pana Sanjuro Yojimbo. prosze brac moje wypowiedzi z lekkim przymrozeniem oka.:):):):):)
a pan panie kielbasa czy tam kimura policze sie z pane na obiezie osobisci i tym razem nie przejdo usprawiedliwienia od rodzico!!! ze syn jedziena na festiwal heinekena.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobra, przegiąłeś, powiem Tacie!!tym razem nie przejdo usprawiedliwienia od rodzico!!! ze syn jedziena na festiwal heinekena.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
No i wyszedłem przez Ciebie na typa bez poczucia humoru.przeciez to byl tylko zart...nie wim dla czego ale czuje sie na tym forum taki samotny. tylko cos napisze a odrazu jestem sprowadzony do parteru.
Ale tam czuje sie najlepiej . pozdrawiam i obiecuje poprawe to byl moj przedostatni raz Prosze pana Sanjuro Yojimbo. prosze brac moje wypowiedzi z lekkim przymrozeniem oka.:):):):):)
To ja już nic nie mówię i przymrużam oko, ciesząc się w duchu, że przynajmniej nie zagrożono mi lokówką. (Bo, z przymrużonym okiem, czy też bez, jest to dość przerażające).
Napisano Ponad rok temu
Pozdro Kimurka :> !
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cyborg VS Materla
- Ponad rok temu
-
Turniej mma w Pekinie
- Ponad rok temu
-
SPOILER Materla-Cyborg
- Ponad rok temu
-
Udostepnienie promo Materli
- Ponad rok temu
-
Leko vs Hari
- Ponad rok temu
-
MMA Sport - 7.01.2006
- Ponad rok temu
-
i znowuż Cipao w Gracie Mag
- Ponad rok temu
-
Reality TV teraz - godz 23.10 Walki w klatkach!!!!
- Ponad rok temu
-
rashguardy
- Ponad rok temu
-
o Materli w Gracie Magazine
- Ponad rok temu