specwar
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na początek spojrzałby [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , a potem poszperałbym za tańszymi egzemplarzami ;-)
Ehh no właśnie nie wyraziłem się jasno - mój błąd. Chodzi mi o egzemplarze tak do 150 $ z przesyłką. Widziałem gdzieś chodzą po niewiele ponad 100 $ tylko że nie wysyłają do nas. Nic to idę googlać :wink:
Napisano Ponad rok temu
popoluj na USN'ie, bo już Emerson Specwara nie produkuje , jest tylko SOCFK, czyli specwar z drobnymi zmianami i wave'em.na początek spojrzałby [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , a potem poszperałbym za tańszymi egzemplarzami ;-)
Ehh no właśnie nie wyraziłem się jasno - mój błąd. Chodzi mi o egzemplarze tak do 150 $ z przesyłką. Widziałem gdzieś chodzą po niewiele ponad 100 $ tylko że nie wysyłają do nas. Nic to idę googlać :wink:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
jest tylko SOCFK, czyli specwar z drobnymi zmianami i wave'em.
Jednak to już nie to samo A że nieprodukują to wiem choć jeszcze można je spotkać po sklepach (na szczęście)
Napisano Ponad rok temu
Jednak to już nie to samo A że nieprodukują to wiem choć jeszcze można je spotkać po sklepach (na szczęście)
hehehe...nie ma to jak brak fajnego fałszywego ostrza...co?
Pozdrawiam i życzę szczęścia w polowaniu (ja JUŻ mam swojego Specwara BTS )
Napisano Ponad rok temu
hehehe...nie ma to jak brak fajnego fałszywego ostrza...co?
Tego i jest jeszcze kilka detali (np wave) które hmm powiedzmy że powodują jak dla mnie utratę klimatu. Ale rzeczywiście brak false edge najbardziej mi przeszkadza.
Pozdrawiam i życzę szczęścia w polowaniu (ja JUŻ mam swojego Specwara BTS )
Dzięki :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Po wycieczce w US...(wesola przesylka)
- Ponad rok temu
-
Spydreco Kumo
- Ponad rok temu
-
Combat Elite - Level 2