Kim z zawodu sa polscy zawodnicy MMA ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poprawiliście mi humor z rana, dzięki
dolaczam sie do podziekowan
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
raczej ... mniej wiesz - dluzej zyjesz ... 8)mniej wiesz=krócej zeznajesz
Napisano Ponad rok temu
pozdro!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
złoty pierścionek zajebał Bronek z wystawy
za ten pierścionek posiedzi Bronek do sprawy...
Napisano Ponad rok temu
raczej ... mniej wiesz - dluzej zyjesz ... 8)mniej wiesz=krócej zeznajesz
Uli kurwwwa ty gangsterze za 5 groszy!!!!! -buchacha Ty naszczęście będziesz żył i żył czego ci z całego serca życze chłopcze
Napisano Ponad rok temu
Zajebiste.Grzesiek Trędowski leczy trędowatych, Przemek Biskup jest biskupem, Krzysiek Kułak obszarnikiem a Łukasz Chlewicki - świniopasem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
No i potrzeba było drwala, kominiarza - i polskiego hydraulika! Cynk dostali z Gracie Barra UK, że nasi robotni i pojechali chlopaki na saksy do Rio. Ot, proza życia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To zapomnieli o Tomku Drwalu. Chyba on najlepiej nadaje się do karczowania dżungli.
A może po prostu mial problemy z wizą?? Poczekajmy dłuższą chwilkę na interwencje Brazylijskiego ambasadora, i jusz powinno byc wszystko ok
Napisano Ponad rok temu
Niestety doszły mnie słuchy ze na tym forum jacys obcy ludzie wyrazaja sie na moj temat w spsób niestosowny.
Nie wiem jak inni zawodnicy MMA ,ale ja nie zycze sobie zeby na moj temat ktos rozpowszechniał nieprawdziwe informacje.Cenie sobie prace w swoim zawodzie i nie chce zeby ktos mnie identyfikował z jakims "obszarnikiem" jak ktos tu przytoczył.
Prauje na bramce jak inni tylko ze w zespole piłkarskim KS Szmacianka a raczej stoje za bramka i podaje piłki w trakcie meczu czasmi reczniki ,zawiazuje tez buty chłopakom przed meczem i własnie z tego jestem najbardziej dumny.Zwłaszcza ze weszlismy ostatnio do ligi osiedlowej w młodzikach.Takze juz wiecie dlaczego mam troszke lepsza kondycje bo biegam za piłka i staram sie zeby mecz sie nie opózniał po strzale za bramke.
Kroi mi sie awans do podawacza wody[oczywiescie w przerwie meczu] wiec prosze wziasc to pod uwage ....
Troche smiechu nigdy nikomu nie zaszkodziło.
POzdrawiam
Krzysiek K.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cyborg o Materli
- Ponad rok temu
-
PARE ZDJEC Z RIO
- Ponad rok temu
-
To&Owo i dziwny konkurs
- Ponad rok temu
-
CHOKE
- Ponad rok temu
-
SPOILER - K-1 GP 19.11.2005 wyniki
- Ponad rok temu
-
XV Gala MMA Warszawa 15.10.2005 na płycie DVD
- Ponad rok temu
-
Hero`s 2005 dzisiaj w Fight Clubie!!!
- Ponad rok temu
-
Film z CROCOPEM w roli głównej - ultimate force...
- Ponad rok temu
-
co wy na to aby powstal fan-club Jacka Buczko!-opinie
- Ponad rok temu
-
The Cage Vol. 4: "REDEMPTION" - Drwal, Chlewicki
- Ponad rok temu