CHOKE
Napisano Ponad rok temu
Czy ma ktos napisy polskie do filmu CHOKE (jeśli takowe woogóle istnieją)?
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
skrót wszystkich wypowiedzi Helio: "wymyśliłem jujitsu, a moi synowie są niepokonani"
skrot wszystkich wypowiedzi Ricksona " jestem najlepszy, nikt mi nie podskoczy"
Napisano Ponad rok temu
helio wcale sie tak niewymadrzal a o ile mi widomo to helio nie wymyslil jiu jitsu tylko odlam tej sztuki ale to inna sprawa, a co do osoby ricksona to moze zainteresuj sie bardziej jego osoba a potem mow jaki on to jest nie pokonany i niczego sie nie boi...najprawdopodobniej nie istnieją
skrót wszystkich wypowiedzi Helio: "wymyśliłem jujitsu, a moi synowie są niepokonani"
skrot wszystkich wypowiedzi Ricksona " jestem najlepszy, nikt mi nie podskoczy"
PS: Wlasnie w tym filmie Rickson powiedzial slowa ktore sa odp na twoje komentarze... ale umiejetnosc Agielskiego to inna sprawa... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
nic dodać nic ująć, ale może dar75 nawet nie widział tego filmu tylko powtarza czyjeś opinie z innego "pseudoforum".PS: Wlasnie w tym filmie Rickson powiedzial slowa ktore sa odp na twoje komentarze... ale umiejetnosc Agielskiego to inna sprawa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam wrażenie, ze w mojej wypowiedzi było taki znaczek oznaczający żart
co nie zmienia faktu, że Helio i Rickson to zadufane w sobie dupki
Napisano Ponad rok temu
tu sie zgodze z tobą.Ogólnie nie podoba mi sie jak traktują swoich przeciwników (rickson wyrzucił przeciwnika z ringu,royce nie przestaje dusic jak przeciwnik już klepie) rozumiem że chcą udowodnic wyższośc swego stylu ale...co nie zmienia faktu, że Helio i Rickson to zadufane w sobie dupki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Możesz mi przyblizyc jego wypowiedz.Co do Royce'a to w "Legends of the octagon" mowil dlaczego nie przestawal dusic, gdy przeciwnik klepal (w walce z Gerardem Gordeau). Nie chce osadzac czy to bylo "ladne i sportowe", czy nie, ale nie chodzilo tu bynajmniej o wyzszosc stylu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
SPOILER - K-1 GP 19.11.2005 wyniki
- Ponad rok temu
-
XV Gala MMA Warszawa 15.10.2005 na płycie DVD
- Ponad rok temu
-
Hero`s 2005 dzisiaj w Fight Clubie!!!
- Ponad rok temu
-
Film z CROCOPEM w roli głównej - ultimate force...
- Ponad rok temu
-
co wy na to aby powstal fan-club Jacka Buczko!-opinie
- Ponad rok temu
-
The Cage Vol. 4: "REDEMPTION" - Drwal, Chlewicki
- Ponad rok temu
-
"Diablo" sparował z Nastulą
- Ponad rok temu
-
Muzyka W HL Wanderleia