SEAL.......
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pózniej jeszcze dorzuce kilka zdjęć jak bedą zainteresowani
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
P.S MUSISZ przyjechać z nim do Warszawy jak najszybciej- błagam :wink:
P.S2 Chcę wiecej fotek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MD mi sie generalnie podobaja ale to jest zdecydowanie jeden z lepszych, jakie widzialem, gratuluje, Roberto!
Swoja droga co to za nowa powloka na MD ? Juz nie Hard Chrome ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tym bardziej jestem pod wrazeniem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gratuluje rozrastającej się kolekcji. na prawdę fajny, bardzo elegancki finger grove
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z ciekawości - te karbowania na grzbiecie klingi mają jakieś zastosowanie, czy to element dekoracyjny?
Gratulacje z nabytku, pozazdrościć :-)
Napisano Ponad rok temu
ŚLICZNOŚCI I KONKRET!!!
pozdrawiam jawor
ps. mam ogromny sentyment do ,,piesków'' pomimo, że wolę outdoorowe nożyki bardziej.
Napisano Ponad rok temu
A robiłeś już na nim pompki 8)
Napisano Ponad rok temu
a to jest ten z tych łam,iących się (pamiętny test mad doga;) )..????Vince ten nóż to legendarny SEAL ATAK zrobiony dla jednostek SEAL na początku lat 90- dlatego to taki biały kruk :wink:
musdze powiedzieć że nie słyszałem o pekniętym striderze a właśnie ten test załąmał moje uwielbienie dla mad dogów,..nawet seagal tego nie odrobił ...szkoda..upadki legend sa straszne ;(((..i to nie jest tylko moja załamka bo znam co najmniej jeszcze dwie osoby które po złąmaniu mad doga w 100kg strasznie sie na nim zawiodły.,..
a najgorsdze było to że mad dog miał w dupie to że jego nóż jest tak...słaby ?? ..lepiej by zrobił jakby przyznał ze to była tylko jedna niedorobiona sztuka i nóż wymienił..;(..a tak ??s zkoda gadac..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a to jest ten z tych łam,iących się (pamiętny test mad doga;) )..????Vince ten nóż to legendarny SEAL ATAK zrobiony dla jednostek SEAL na początku lat 90- dlatego to taki biały kruk :wink:
musdze powiedzieć że nie słyszałem o pekniętym striderze a właśnie ten test załąmał moje uwielbienie dla mad dogów,..nawet seagal tego nie odrobił ...szkoda..upadki legend sa straszne ;(((..i to nie jest tylko moja załamka bo znam co najmniej jeszcze dwie osoby które po złąmaniu mad doga w 100kg strasznie sie na nim zawiodły.,..
a najgorsdze było to że mad dog miał w dupie to że jego nóż jest tak...słaby ?? ..lepiej by zrobił jakby przyznał ze to była tylko jedna niedorobiona sztuka i nóż wymienił..;(..a tak ??s zkoda gadac..
cougar nie zaczynaj...sprawa byla dosc jasno wyjasniona, jak nie pamietasz dobrze szczegolow to do archiwum.
Napisano Ponad rok temu
mozesz zapodac jakis link do takiego testu ?? jakby ktos znalazł ten o mad dogu to tez chętnia poczytam jeszcze raz....zreszta nie tylko ja z tego co wiem....oczywiście nie mam zamiaru kłócic się co jest lepsze bvo do cięcia to...każdy dobry jesli dobry w ogóle....a w końcu po to jest nóż: żeby ciąc i przebijac..no i żeby był sliczny..to ten z tych niełamiących sie , a na poważnie, to mit o niepękających striderach też został obalony jakiś czas temu...( i to kilka razy z tego, co pamiętam :wink: ) Zarówno złamany Mad Dog jak i połamane Stridery miały jednak tylko 4 mm grubości. Ten tutaj ma 0.25 "
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Integracji ciąg dalszy czyli kolejne spotkanko :)))
- Ponad rok temu
-
Taka sobie CUDA EDC w lesie:)
- Ponad rok temu
-
zagadka
- Ponad rok temu
-
Trident TCFM 02
- Ponad rok temu
-
Spyderco Gunting