potrzebne zdjecia kalafiora
Napisano Ponad rok temu
Ma ktoś może zdjecie ucha - takiego max kalafiora?. Chodzi o to bym mógł kazdego ranka na nie patrzeć i powtarzać sobie - kiedyś bede miał takie uszy jak facet na zdjeciu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Proponuje by kazdy wkleił swoje ucho by zobaczyć czyj kalafior jest najwiekszy Ja sie jeszcze nie mam czym chwalic :
Napisano Ponad rok temu
- original - wywołany urazem na treningu
- framuga - wywołany przez walenie pustym łbem o framugę.
Kalafiory typu "framuga" pojawiają się najczęściej w trakcie absencji delikwenta na treningach, święta, wakacje itp.
Napisano Ponad rok temu
wklejcie mi zdjecie zlamanego nosa, bo chce patrzec codziennie jak bede kiedys wygladal, aha ile trzeba cwiczyc zeby miec zlamany nos?
beton
Napisano Ponad rok temu
to jest orginal:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
nie moge sie dorobic takiego samego po lewej stronie i wygladam symetrycznie jak obraz picassa.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To ten ktory ci sie zrobil po tej walce z kolesiem od sambo?dawno temu znajomy zapasnik zdradzil mi sekret kalafiorow - leb miedzy dzwi a framuge i z wyczuciem trzasnac
to jest orginal:
nie moge sie dorobic takiego samego po lewej stronie i wygladam symetrycznie jak obraz picassa.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Zeby mieć złamany nos wystarczy jeden solidny sparing a jak chcesz motywujace zdjecia to sciagnij sobie fotke Michalczewskiego a jak ci mało to Gołotywklejcie mi zdjecie zlamanego nosa, bo chce patrzec codziennie jak bede kiedys wygladal, aha ile trzeba cwiczyc zeby miec zlamany nos?
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobre foty dzieki Saku & Smoke. Ile lat musze ćwiczyc by mieć takie ucho?
Proponuje by kazdy wkleił swoje ucho by zobaczyć czyj kalafior jest najwiekszy Ja sie jeszcze nie mam czym chwalic :
8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To chyba normalne... Rozwalili mi wargę we wtorek, to przez trzy dni z domu wstydziłem się wychodzić. :wink:Czy ja wiem, czy kalafiory sa takie zajebiste. Wiara zajmująca sie sztukami walki skuma, ze jesteś sportowcem, natomiast normalne żuczki w naszym społeczeństwie będą cię mieli za jakiegoś zwyrodnialca ze zmutowanymi uszami.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kontuzje
- Ponad rok temu
-
gi gracie barra
- Ponad rok temu
-
Bjj Szczecin os. Bukowe
- Ponad rok temu