Turnieje pierwszych walk
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie do osob znajacych tego typa :
Czy ten zawodnik nie trenowal/uje przypadkiem kyokushin ??
Pytam bo zastanowil mnie tatuaz na jego ramieniu...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do problemu "ktos gdzieś już ćwiczył" - no niestety nie da się tego zweryfikować a z drugiej strony MT jest raczej dość charakterystyczną SW zatem... moim zdaniem człowiek który zaczyna od MT ma jak najbardziej szanse powalczyć - i walczy
A co do ludzi z nak muay - walczyli bardzo ciekawie Jeden z nich (niestety pamięci do nazwisk to ja nie mam) zastosował baaaardzo ciekawą technikę - tzn początek był jak najbardziej zgodny z przepisami... niemniej końcówka (lot nad kukułczym gniazdem :twisted: ) już z przepisami nie była oka A poza tym naprawdę dobry poziom (Marcin dobrą robotę zapodaje)
Napisano Ponad rok temu
Kurka... i to jest ten problem z tym turniejem. Niby to pierwsze walki a tu wyskakują goście którzy już się nieźle naumieli na innych stylach... i jakie tu szanse ma ktoś kto dopiero zaczyna od MT ?
No akurat w walce o ktorej mowie , nie dalo za wiele gostkowi to ze ma 1 kyu w KK bo 90% walki odbylo sie w klinczu 8O ...
Napisano Ponad rok temu
Kurka... i to jest ten problem z tym turniejem. Niby to pierwsze walki a tu wyskakują goście którzy już się nieźle naumieli na innych stylach... i jakie tu szanse ma ktoś kto dopiero zaczyna od MT ?
Załątw przeciwnika w wadze OPEN a pokaże Ci jakie ma szanse :twisted: :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tylko dla uczniów Prakongu(byłych również).
- Ponad rok temu
-
Kluby
- Ponad rok temu
-
Semianrium Muay Thai z trenerem z Białorusi
- Ponad rok temu
-
[']
- Ponad rok temu
-
Opinie..