Tego u Chrisa Reeve nie widziałem
Napisano Ponad rok temu
jawor
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem, ale niekoniecznie to nie to samo co niesprawdzi :wink:Super to wyglada, ale przy tak duzym ostrzu ta toczona rekojesc bez dupki niekoniecznie musi sie sprawdzac. Miecz z przybornikiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kto wie, Vince fajnego pomysła masz taka składaneczka Trzeba Pitera namówić co by pogadał z Chrisem:roll:a mnie by sie marzyl maly fixed ala snody activator o gabarytach sebenza small zrobiony w designie opr ech.... Piter, moze daloby sie cos Chrisowi zasugerowac ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"
This knife was hand made by Chris Reeve in 1986 in South Africa, It features a A2 18 inch blade and is over 27 inches long, Steel butt cap with hollow handle.
This knife is numbered 11 and marked South Africa on the backside. Chris Reeve made 12 of these oversize knives but only made one with this blade style, the other 11 had spear point style blades. Included with the knife is the original Chris Reeve leather sheath."
W sam raz do szabasowej chałwy Pozdr
Napisano Ponad rok temu
Duzie nozie...
Osobiscie mi zupelnie nie podchodza, ja jakis za bardzo konserwowa... konser... staroswiecki jestem
Napisano Ponad rok temu
Było, było.byc moze juz bylo ale znalazlem jeszcze takie cudenko. Niestety juz niedostepny ale milo popatrzec:
Miałbyś ochotę na niego :roll:
Popatrzec zawsze miło na CR-ki
Napisano Ponad rok temu
wszystkie jego konstrukcje są wg. mnie bardzo przemyślane i powiedzmy "pracowite", więc na co komu zupełnie nieprzydatne IMO ostrze?
czyżby marketing :wink:
choć przyznam że w przeciwieństwie do całego tanto-szaleństwa dostępnego na rynku ten ma jakąś krzywiznę.
btw. na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] były kiedyś te Nkonki
Napisano Ponad rok temu
No nie przemyślał chłop i zrobił ,, nie pracowite coś'' :wink: Kasa, marketing itp :roll:wszystkie jego konstrukcje są wg. mnie bardzo przemyślane i powiedzmy "pracowite", więc na co komu zupełnie nieprzydatne IMO ostrze?
czyżby marketing :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Camillusa przyrząd do golenia....
- Ponad rok temu
-
Mały chłopczyk wg Chrisa Reeve'a
- Ponad rok temu
-