Jakim fighterem MMA jestes ? Test
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mi wyszedł Gomi a on ma 90% lay&pray
Napisano Ponad rok temu
You scored 13% Sprawl n Brawl, 57% Lock n Choke, 20% Ground n Pound, and 37% Lay n Pray! I`m happy
Napisano Ponad rok temu
You scored 13% Sprawl n Brawl, 57% Lock n Choke, 20% Ground n Pound, and 37% Lay n Pray! I`m happy
Napisano Ponad rok temu
You scored 13% Sprawl n Brawl, 57% Lock n Choke, 20% Ground n Pound, and 37% Lay n Pray!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cos sie jebie ogólnie na forum (nie tylko Riderowi sie zdarzyło napisac 3 razy pod rzad,pozatym nonstop jakis błędy wyskakują) - ja powodu nie znam.....naprawde nie musiales tego pisac trzy razy :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
You scored 27% Sprawl n Brawl, 50% Lock n Choke, 41% Ground n Pound, and 33% Lay n Pray!
You seem to be very skilled on the ground, but tend to use the standard gracie strategy... which is waiting in the guard until your opponent is tired and then set him up for a submission.
Napisano Ponad rok temu
Hidehiko Yoshida
You scored 48% Sprawl n Brawl, 50% Lock n Choke, 41% Ground n Pound, and 25% Lay n Pray!
lub
Mirko Filipovic
You scored 48% Sprawl n Brawl, 14% Lock n Choke, 29% Ground n Pound, and 41% Lay n Pray!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
You are much like Sakuraba. Skilled in many traits you are able to pound away at your opponent as well as to submit him. Your gameplant is pretty flexible, which can surprise your opponent. This test has detected no characteristic in your style that stands out, so you are most likely to be cross training in stand-up and grappling. Also you have a good aggressivity.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wywiad z Nastkiem w dzisiejszej Rzepie
- Ponad rok temu
-
Garść walk (MECA, Junglefight)
- Ponad rok temu
-
Polacy na Jungle Fight V
- Ponad rok temu